Kostenko_Nastya👩‍🦰

Золота фольга для дизайну нігтів Nails Molekula

Золота фольга для дизайну нігтів Nails Molekula

Привіт, красуні💋

З недавнього часу я почала сама робити собі покриття гель-лаком. Наразі кольорів у мене небагато, та щоб вони, так би мовити, не приїдались, почала експерементувати з дизайнами. Робила або різнокольорові нігті, також використовувала наклейки. З останніх придбань стала зотолота фольга для дизайну нігтів. І, чесно кажучи, результат мене порадував. А чому - розовім у дописі.

Ну, що ж, поїхали!

Фольгу купувала у минулому місяці. Насправді, це була спонтана покупка. Я вибирала наклейки і тут вона мені під руку попалась. Ціна ну просто смішна - всього 8 грн (така ж вартість у неї і зараз), от я і подумала: "А чому б і ні?". І так вона опинилась у мене у кошику...

Пакування у фольги надзвичайно лаконічне - маленький прозорий пакетик з липкою стрічкою. Він був за розміром десь як сірникова коробочка. Нажаль, не зберегла його, щоб показати на фото. Інструкції з використання не було.

Сама фольга має вигляд довгої стрічки. Ширина - 4 см, довжина - 95 см (хоча у описі заявлено 1 м). Сама по собі достатньо тоненька по щільності. Одна сторона має блискуче золотаве покриття, а інша - сріблясто-матове. Вона дуже легко мнеться, при будь-якому складанні залишаються заломи.

Лямзю цитатою спосіб використання з карточки товару на сайті:

"Нігтьові пластини покриваємо гель-лаком, після чого просушуємо в УФ-лампі. Не знімаючи липкий шар, передруковуємо трансферну фольгу, просушуючи ще 2 хвилини. По завершенні декору необхідно закріпити результат за допомогою фінішу, або прозорого гелю."

Що зробила я:

Покрила нігті базою, нанесла у два шари кольоровий гель-лак, просушила. На сам колір почала відпечатувати фольгу, дуже щільно прикладаючи матову сторону до нігтя, придавлюючи та трохи йорзуючи. Зверху покрила топом без липкого шару, просушила у лампі.

На всі пальці у мене пішов шматочок фольги у 9 см, але можно використовувати економічніше. З урахуванням усії довжини фольги, вистачить мені її надовго. Фото як виглядає використаний шматок додаю.

P.S. Додаю використані у манікюрі продукти.

Що я можу сказати - результатом я задоволена на 100%. Сама фольга на нігті відпечаталась якісно, а малюнок на кожному пальці я отримала різний.

На шкіру навколо нігтів відпечаталась буквально на 2-х пальцях (але майже непомітно) і прибралась плотним рушником. До нанесення топу вона була трохи млява, але після нанесення стала яскравою і блискучою.

Що я можу сказати - однозначно рекомендую. Дизайн виглядає незвично, яскраво і привертає до себе уваги. І, як завжди, вкінці тезисно плюси та мінуси продукту.

Плюси:

  • Легка у використанні.
  • Економічна.
  • Архі бюджетна ціна.
  • Різноманітний та гарний дизайн.

Мінуси:

  • Для себе не побачила.

Ось такі в мене враження, мої красуні, і якщо полюбляєте незвичні нігті - обирайте цю фольгу без вагань!