Парфуми Amazing Aroma. Піар чи дійсно класний продукт?
На просторах інтернету і соц.мереж,а особливо у блогерів постійно бачила ці парфуми. Вирішила спробувати. Але ж які?
Там безліч номерів, безліч ароматів,які ж обрати? На щастя у них є можливість придбати пробники,набір з 6 і більше ароматів.
Я обирала методом «о,це я люблю і це подобається»
Приїхали мені ці пробники в картонній коробочці і в дешевих пластикових флаконах.. Хоча сам дизайн повномірної пляшечки мені зайшов,лаконічний і привабливий
Користувалась я пів року і тепер розповім що до чого
То який у них аромат? Я обрала номери 2,3,4,13,18,22
Розповім про кожного по простому
[2]
Green tea black currant
Аромат зеленого чаю з додаванням варення зі смородиною. Якщо маєте доглядовий засіб з ароматом чаю,то зрозумієте. Легкий,не нав’язливий,не поганий
[3]
Pink tulip
Мій фаворит,можна помітити по затертим літерам) Аромат квітів,не тюльпанів але квітів. Приємний аромат. Не такий,як коли заходиш у квітковий, і дає морозом і квітами в ніс. А приємний аромат,польовий
[4]
Cocoa vanilla
Господи,ідеальний парфюм коли хочеш солодкого,а не можна. Бо задушить будь-кого. Настільки солодкий аромат печива. Хочеться скоріше встромити ніс в каву і забути як страшний сон.
[13]
Patchouli orange
Віддає цедрою. Ніби і нічого такий,але пачулі напачулили такого..аромат вологої соломи. Не для мене він
[18]
Blackberry laurel
Ожина. Просто аромат ожини,приємний ніжний трохи древесний. Мені сподобався
[22]
Tuberose orange blossom
Оці три слова-це дуже приємний квітково цитрусовий аромат. Легкий такий літній,дівчачий. Мені теж в серденько влучив
Отже мої фаворити-це 3,18,22
Але чому ж я досі не купила повномірний флакон?
Вони не стійкі. Я,яка користується Ck ейфорія з 14,просто не можу витерпіти,що аромат тримається максимум 6 годин.
І занадто прості.. просто «ожина»,просто «тульпан»,просто «апельсин». Я люблю розгадувати аромат,а не одразу розуміти,що це і пахнути лиш цим.
Та і трохи мильні вони,дорогим парфумом не «тягне»
Та кожному своє 🤷🏻♀️
Коментарі (0)