Sono Kateryna

Karl Lagerfeld Tokyo Shibuya

Karl Lagerfeld Tokyo Shibuya

Всім привіт, дівчата) Познайомлю вас сьогодні з моїм фаворитом за останній час, але спочатку розповім про свої базові вподобання в парфумах:

Я люблю квіткові аромати з ноткою свіжості, шлейфові, але легкі. Для мене важливо, щоб парфум був ненавʼязливий та не задушливий. Я не люблю надто стійкі парфуми, тому що в цьому випадку вони мені швидко набридають. І особливо мені важко переносити ядрені, різкі запахи.

З таким списком вподобань я завжди відправляюсь на пошуки нових ароматів. І на цей раз, хочу вам сказати: це скарб 💎 (бо ви тільки погляньте на майже порожній 100-мл флакончик).

Karl Lagerfeld Tokyo Shibuya

Тип аромату: деревинні, квіткові, мускусні
Початкова нота: Водяні ноти, Ревінь, Цитруси
Нота серця: Квітка вишні, Магнолія, Півонія
Кінцева нота: Амбра, Білий мускус, Кедр

Karl Lagerfeld Tokyo Shibuya вразив мене своїм звучанням аромату. Це квітковий і НЕ солодкий парфум з нотками свіжості. Він легкий, ніжний, огортає приємною ароматною вуаллю мʼяких цитрусів і ніжної півонії… Я відчуваю його як ковток свіжого повітря у весняному саду. Як легкий вітерець і промінчики ранкового лагідного сонця.

Аромат ненавʼязливий, але з приємним шлейфом та середньою стійкістю. Я не відчуваю в ньому ревінь і травʼянистість, лише приємний мікс квітів і свіжих цитрусів. Він ідеально підходить на весну, та підкреслює її своїми теплими, ніжними нотками.

Чи буду я повторювати Karl Tokyo Shibuya? Звичайно так, і можливо не один раз. Це дійсно унікальний аромат, який який повністю відповідає моїм критеріям ідеального парфуму 🌸