Kizza

Очні краплі "Візин"

Очні краплі "Візин"

Одразу "дісклеймер" про те, що я не популяризую і не рекламую БАДи і медикаменти, а просто ділюсь своїми методами і особистими враженнями.

Пам'ятаємо - всі речовини, що мають бодай якийсь вплив на організм повинні бути погоджені з вашим лікарем☝️

Візин це очні краплі, що широко застосовуються в офтальмології для зняття набряків та як протиалергійний засіб.

В повсякденному житті я бачила чимало людей, що його використовують майже на постійній основі просто тому, що він має дуже файний візуальний ефект.

Тому і зараз хочу про це поговорити.

Через недосип, стрибання тиску, стресів та маленької любительки виколупать мамі очі маємо такий не дуже приємний візерунок і пляму на оці.

По відчуттю ніби троооошечки пісочить око, але не критично. Таке вже в мене третій день, а так, як хочеться побути не "Термінатором" - я вирішила скористатись Візином

Працює з біохімічної точки зору він складно, але ефект ми бачимо майже одразу. П'ятно зникло, загальний судинний малюнок став менш помітним. Щоб було краще видно перейшла в іншу кімнату де освітлення холодніше, проте ефект видно і він доволі файний.

  • З лінзами цей препарат не "дружить", тому перед застосуванням їх треба знімати.
  • Якщо у вас наявні серцево-судинні захворювання то цей препарат Вам протипоказаний.
  • Якщо наявний гипотеріоз/цукровий діабет - то теж цей препарат не для Вас.
  • Також він несумісний з препаратами, що підвищують артеріальний тиск.
  • А ще в окремих випадках препарат може спричинити "мідріаз". Це розширення зіниці. (Ага саме так, коли дивишся на кохану людину або коли стає темно) Халепа в тому, що може спричинити, а може і ні - то вже залежить від особливостей організму. А це вже не весело, коли на вулиці яскраве сонце, а у вас немає дуже якісних окулярів - тут вже і до опіку сітківки не довго.

І самий жирний підводний камінь - це "синдром відміни". Якщо даним препаратом зловживати і не виконувати вказівки лікаря - то можна зробити тільки гірше. Це спричине те, що він не просто перестане діяти, а ще й принесе з собою додатковий дискомфорт.

Як бачите, навіть у таких на перший погляд "нешкідливих крапельок" є шлейф з протипоказань і засторог.

І, як ви знаєте, що те, що написано в інструкції до препарату - то клінічні випробування під спостереженням різних лікарів.

Тому все, що написано в графі побічні дії - може статись з вами, то ж небезпечно самому собі "виписувати" лікарські засоби.

У дослідженні за участі 10 здорових добровольців після терапевтичного очного введення тетризолін виявляли в сироватці крові і сечі. Середній період напіввиведення тетризоліну з сироватки крові становив приблизно 6 годин. Системна абсорбція у пацієнтів варіювала, максимальна концентрація в сироватці була в межах від 0,068 до 0,380 нг/мл. Через 24 години у всіх пацієнтів виявляли тетризолін у сечі.

Про це теж треба пам'ятати, якщо збираєтесь здавати аналізи крові і сечі☝️

Такий от сьогодні пізнавальний допис у нас вийшов! До зустрічі 🥰