Рідкий шовк для волосся, українського виробника Botanioteka
Я дуже приємно здивована цією олійкою, і чому я не хочу повертатись до інших моїх олійок для волосся
Довго не було у мене дописів, от трохи захотілось повернутись до клубу - як Мері Попенс, з вітром змін 😀 так погода не дуже для гуляння, тому дома є час, щось сюди написати.
Зараз моє волосся переживає не кращі часи, на ГВ сильні випадіння, сухість кінчиків з неякісного фарбування-експерименту, пористість волосся ніколи не додав "+", ще зі зміною гормонального фону, чутливість і швидка жирність шкіри голови й в наслідок полотна волосся після миття, дуже мені заважає жити то життя, тому побачила в рекомендаціях цю олійку, з гарними відгуками, вирішила спробувати)
І це прямо вау, 1 краплі вистачить на мою довжину, що дуже мене здивувало руки не хочеться одразу помити як з іншими моїми олійками шварскоп і garner, наношу на вологе волосся перед сушінням його, а аромат справді відправляє в спогади в літо, ця смородинка дуже приємна, результат розсипчатого, приємного, пушок сильно не прибере але блискучим волосся зробить, а головніше не жирнить волосся, як інші мої схожі засоби, що зараз для мене найголовніше. Тому я дуже тішуся, що наші бренди такі потужні. Ціна за 30 мл може і не сильно бюджетна, але розхід 1 краплею мені вистачить надовго.
Фото на волоссі, 1 краплі що тече по руці, і складу додаю.
Дякую за увагу, мирного тихого дня нам усім💫
Коментарі (0)