Blondie_rs

Милі патчі для ранкових процедур

Милі патчі для ранкових процедур

Привіт! Нещодавно я "домучила" дорожезні патчі, вартість яких складала 55$ 😳 За такі гроші вони б мали творити чудеса, але ефекту я по суті не бачила. Тільки за рахунок вологого гідрогелю надавали легкий охолоджуючий ефект (воно і ясно, логічно). Користуюсь я таким рідко, бо загалом не схильна до набряків - якщо не випити лишнього чайочку перед сном. Тому, вирішила не заморочуватись та обрати щось прям дешеве.

Особливого результату я від цих ліпучок під очі не очікую, проте єдині патчі, які поки що вразили - це від бренду Talika (прочитати огляд можна туть https://club.makeup.com.ua/post/30260/ ). Ну а ми перейдем безпосередньо до огляду на даний продукт.

Милі патчі для ранкових процедур

Бренд Zoo:Son вам про щось говорить? Мені - ні. Це щось з розряду незрозумілої китайщини. Проте, дизайн привернув мою увагу та "продав" себе.

На коробці все китайською, зрозуміло тільки кількість штук та грамовка. Ну і як не розказати про окрасу пакування - пандочка в голографічному крузі. Баночка, в яких зберігаються патчі - також виконана добротно. Нічого не хитається, кришечка закривається плотно, а написи не наліплені, а нанесені фарбою.

Баночка має додатковий герметичний захист та лопаточку. Всередині гідрогелеві патчі насичені достатньою кількістю рідини. Мають легкий мильний та приємний аромат. А колір ж який 😍 Ви бачите цей ніжний рожевий з блискітками?

Спочатку патчі можуть трішки сповзати, оскільки на них досить багато рідини. Після нанесення я легко прибираю надлишки серветкою.

Вони стандартно охолоджують, додають вологи та освіжають шкіру під очима. Це мені й потрібно від патчів. Тож добре, що тут можна зекономити та не викидати гроші ні за що. Тим паче, якщо я їх використовую десь там раз в 2-3 тижні, коли згадаю - то щось крутіше мені й не потрібно.

Бажаю всім гарної пʼятниці, завтра вже субота 🙏🏻