Vikulyk

Маска з потужним омолоджуючим складом

Маска з потужним омолоджуючим складом

Я рекомендую звернути увагу на цю масочку, адже у неї досить круті зволожуючі функції, і бомбезний склад, далі розповім про його унікальність, про полінуклеотиди.

Взагалі засоби корейського бренду Genabelle досить потужні, ви навіть можете спробувати мініатюрки і зрозуміти чи це ваше, я от взяла собі декілька міні-версій цього бренду і дочірнього P.calm і залишилась дуже задовена!

Маска з потужним омолоджуючим складом

Масочка тканинна, містить достатню кількість есенції, гарно прилягає до шкіри.

Для мого обличчя вирізи чудово підходять: очі, губи, все попадає добре. Також маска добре тримається і не сповзає.

При цьому чудово зволожує і дуже комфортна, лишня рідина не стікає.

Полінуклеотиди, які є основою у багатьох засобах цього бренду-низькомолекулярні фракції днк, виділені з молок лосося. В першу чергу вони чудово працюють для омолодження шкіри, та мають явну заживляючу дію, знаю, на основі їх роблять ін‘єкції. Це доволі цінний продукт, не тільки своєю дією, ай сировина досить не дешева тому засоби з ним навряд будуть коштувати дуже дешево.

Давайте розберемо скдад, тут дійсно є безліч компонентів, які використовують в косметології, я обрала для розбору найцікавіші елементи, адже тут їх дуууже багато:

__________________________________________________

Sodiumdna(4,000ppr)-ДНК натрію діє глибше в шкірі, допомагаючи підтримувати здоров’я шкіри для більш чіткого контуру обличчя, підвищує товщину та еластичність шкіри. Прискорюючи регенеративні процеси та покращуючи зволоження шкіри, ДНК натрію справляє на шкірі значний антивіковий ефект, прискорює загоєння мікропошкоджень шкіри.

Дігліцерін-містить природний зволожуючий фактор, який зменшує випаровування води в поверхневому шарі шкіри, забезпечує правильне і тривале зволоження.

АДЕНОЗИН-допомагає з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.

1,2-Гександіол є високоефективним і м'яким сполучною агентом і зволожувачем.

Гіалуронат натрію-Сприяє регенерації тканин без утворення шрамів, робить шкіру більш м'якою та гладкою, стимулює клітинну міграцію та проліферацію, виявляє високі зволожуючі властивості.

Гібіскус-один з найпотужніших антивікових рослинних компонентів, має чарівну репутацію за підвищення еластичності шкіри, надає заряд молодості.Він пригнічує активність ферменту еластази, яка відповідає за руйнування еластину нашої шкіри, гібіскус активно бореться з процесом старіння, зміцнюючи і підтягуючи шкіру.

Екстракт квітів камелії японської-утворює на шкірі шар, який утримує вологу, захищає шкіру від пошкоджень, спричинених забрудненням. Це багате джерело антиоксидантів, вітамінів, фітосквалену та жирних кислот Омега-6. Camellia japonica володіє ліпідами, які мають чудові пом'якшувальні та зволожуючі властивості.

СОЛОДКА ГЛАДКА-має пом'якшувальну та протизапальну дію, очищає та відбілює шкіру.

Екстракт квітки білої лілії (Nymphaea Alba Flower Lily)-зменшує розмір пор і омолоджує шкіру після очищення. Одна з найкращих особливостей латаття - її заспокійливі, протизапальні властивості.

Цвіт вишні-ефективна для досягнення скляної шкіри. приносить користь здоров’ю в основному завдяки антиоксидантним і протизапальним властивостям.

Екстракт квіток персика-Має протизапальні, антиоксидантні та бактерицидні властивості.

Роза дамаська-усуває тьмяність і миттєво освіжає колір обличчя.

ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА І ЇЇ СОЛІ-входить до складу шкіри, де бере участь у регенерації тканини.

СЕРИН- бере участь у синтезі колагену. запобігають трансепідермальній втраті води.

Лейцин-може сприяти зростанню та відновленню м’язової тканини в кістках, м’язах і, що найважливіше для косметичних засобів, шкірі. Завдяки цій властивості лейцин є інгредієнтом, який використовується в засобах по догляду за шкірою проти старіння.

ЛІЗИН-бере участь у формуванні колагену та відновленні тканин.

Фенілаланін-Відновлює пігментацію покриву шкіри; • Насичує шкіру пружністю; • Зволожує шкірний покрив; • Регулює тон шкіри; • Активує регенерацію шкіри.

ТРЕОНІН-бере участь в утворенні колагену і еластину.

Пролін є незамінною протеїногенною амінокислотою, основним будівельним блоком дермального колагену.

Ізолейцин – незамінна амінокислота, яка відома своєю здатністю підтримувати відновлення тканин та піднімати життєво важливі білки на шкірі.

Гістидин-допомагає зміцнити природну захисну систему шкіри, знижуючи ймовірність появи ознак старіння в результаті впливу навколишнього середовища.

ацетилгексапептид-8 – це синтетичний пептид, виготовлений із білка, який міститься в ботоксі. В основному він використовується як активний інгредієнт кремів або сироваток проти зморшок і старіння.

________________________________

Відчуття і ефект від використання:

  • Я тримала масочку десь 20 хв, наносила зранку, щоб насолоджуватись напротязі дня ефектом зволоження.
  • Шкіра, як видно на фото дійсно більш зволожена, розгладжена і набряки під очима зменшились❤️
  • Шкіра гладенька і блискуча, вона наче скляна, мені подобається цей ефект "дильфінячої шкіри"
  • Спочатку шкіра трішки мокра, але есенція з масочки швидко вбирається і вона стає дуже гладенькою і доглянутою, може слугувати класною базою під макіяж.
  • Зволоження триває довго, напротязі всього дня, ввечері, коли вмиваю обличчя, відчуваю, наче змиваю захисну плівочку.

Не могла подумати, що стільки напишу про масочку, але вона дуже крута і сам бренд нереально цікавий, тому рекомендую, за свою ціну-це знахідка.