SomovaFM

Smooth Skin зз BB від Bless Beauty

Smooth Skin зз BB від Bless Beauty
Smooth Skin зз BB від Bless Beauty
Smooth Skin зз BB від Bless Beauty

Я вже показувала декілька топ засобів цього польського бренду і продовжую знайомство з їх гарячою новинкою - BB Cream Smooth Skin 24H.

Засіб представлений в білому тюбику з м'якого пластику з продовгуватим носиком, через доволі зручно наносити та дозувати продукт. Та оформлений доволі стриманим дизайном, який притаманний бренду.

BB Cream - це універсальний засіб, який поєднує в собі тональну основу, корегуючи тон шкіри, та зволожуючий засіб.

Smooth Skin зз BB від Bless Beauty

BB Cream середньої густоти. По текстурі доволі ніжний та легкий. Я передаю перевагу наносити засіб пальчиками, але бренд поклав у подаруночок спонж, яким поки що навчаюся користуватися 😊

Спонж, доречі, м'якенький, пружний та дуже зручний. І звісно ж рожевий колір 💗

Отже засіб тушується легко, як денний кремчик. На шкіру лягає ніжною вуаллю, придаючі шкірі легкого блиску. Такий ефект зволоження придає свіжості та здорового вигляду обличчу.

Тональна основа гарно маскує почервоніння та маленькі недоліки. Не підкреслює шелущіння, а навіть навпаки маскує їх, бо має зволожуючий ефект.

Для себе обрала відтінок 21, який гарно лягає на руку і практично зливається з кольором шкіру. Хоча на сонечко трохи віддає жовтуватим підтоном. Тон шкіри обличчя він трохи висвітлює, на холодну пору року ідеально.

Також знайшла вихід, наношу його на щоки та далі мішаю вже зі своїм старим ВВ, який трохи темніший, таким чином обличчя не виглядає як в масці.

Стійкість ВВ гарна, він не стікає та не скочується. Навіть витримує легкий літній дощик, якщо не розмахувати його вологими руками.

В засобу загалом є чотири відтінки на вибір, гадаю кожна знайде для себе підходящий 🙌