krislemly

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Привіт) Нещодавно до мене на тестування потрапив догляд від L'oreal Professionnel, а саме лінійка Absolut Repair Molecular, засоби якої націлені на молекулярне відновлення структури пошкодженого волосся. І я вже готова ділитись враженнями.

#testmakeupclub

Аромат солодко-східний, я відчуваю ваніль та прянощі. Ніжний, але водночас парфумований і досить відчутний, мені дуже подобається.

Шампунь густий та тягучий, колір білий, консистенція кремова. Мені особливо подобається така щільна текстура, оскільки за рахунок цього він досить економний.

Піниться теж добре. За секунди збивається в шовковисту кремову піну.

Для мене важливо, щоб шампунь:

• Добре промивав шкіру голови

• Не сушив довжину і не плутав волосся

Перш за все цей шампунь чудово справляється зі своїм основним завданням - чудово промиває волосся та гарно очищує шкіру голови.

Шампунь не сушить волосся, не робить його ламким. Після його використання вони м'які та слухняні - це помітно вже під час змивання водою.

Аромат неймовірно приємний. Пахне як і інші засоби з лінійки.

Консистенція засобу доволі рідка, злегка масляниста але не жирна абсолютно. Наносити її на волосся зручно. Наношу не шкодуючи на волосся, гарно прочісую та залишаю хвилин на 10.

Мені подобається, що не потрібно докладати особливих зусиль щоб змити її. І одразу, що помітно при змиванні - волосся ніби дзеркало, на дотик неймовірно мʼяке. Гладкі, слизькі у приємному значенні слова, зволожені.

Щоб оцінити ефект на сухому волоссі один раз при укладці я не наносила незмивашки. Ефектом я задоволена на всі 100, волосся лежить одним полотном, волосинка до волосинки. Виглядає дуже доглянутим та зволоженим.

Цю маску мені було дуже цікаво спробувати, оскільки чула багато схвальних відгуків.

Перше на що я звернула увагу - це аромат, він характерний для засобів цього бренду. Насичений та парфумований. Аромат затримується на волоссі ще на деякий час, для мене це плюс.

Маска має кремову щільну текстуру, яка легко розподіляється по волоссю і не обтяжує його. Колір жовтий з шимером, виглядає звісно дуже красиво.

На віджате рушником волосся наношу маску по всій довжині приблизно за 10 сантиметрів від коріння. Залишаю на 10-15 хвилин.

Після витримки на волоссі, маска легко змивається водою, не залишається відчуття, що волосся не ломите і хочеться змивати і змивати з нього маску.

Після використання волосся більш гладке і рівне по всій довжині. Вона чудово живить волосся. Вони розсипчасті, гладкі та блискучі. Маска не обтяжує, тому маю свій колишній об'єм.

В цей засіб я буквально закохалась, зараз розповім чому.

Почнемо з аромату- це бергамот, мускус, ноти ванілі, відчувається дуже приємно і на доволі довгий час залишається на волоссі.

Вперше пробую незмивашку в форматі крему. Я в захваті як легко вона розподіляється, не залишаючи липкості. Крем стає дуже легким, при нанесенні, зовсім не обтяжує волосся і не склеює його.

Навіть вологе волосся з цією маскою вже дуже добре виглядає, блищить і сяє.

А сухе волосся з цією маскою це окрема історія: дуже мʼяке, приємне на дотик, з неймовірним блиском. Волосся ніби стає щільнішим, виглядає доглянутіше.

Я залишилась дуже задоволеною цим тестуванням, тому дякую улюбленому клубу за чудову можливість.