Alina Litva

"Правильні" дезодоранти

"Правильні" дезодоранти

Ніколи не переймалася з приводу солей алюмінію і вибирала дезодоранти виключно за їхніми властивостями, а з недавнього часу почала ганятися за "чистими" складами))

Glossier, Drunk elephant, Necessaire, Kopari, Sol de janeiro - це все дезодоранти без алюмінію і соди на кожен день, які працюють із запахом, а не потовиділенням.

Дезодорант Glossier пройшов мій тест-драйв, і тренування, і білі майки: дуже крутий! Прям дуже, абсолютно заслужено він займається своє місце поруч з Drunk elephant. Один з улюблених!

Кремовий і гелевий дезодоранти бренду Necessaire: кремовий - повний провал (його і зняли з виробництва, молодці), гелевий - прекрасний як зовні, тотальна естетика, так і за ефективністю.

Kopari вже протестований мною на кардіо, і я задоволена результатом: немає різкого запаху, не липкий, швидко висихає і досить добре справляється. Єдине зауваження, у фазу детоксикації (перебудови), я більше пітніла, ніж зазвичай.

Sol de janeiro теж не шкідливий, підходить на кожен день. Я пробувала класичний роки 3 тому, коли він тільки вийшов, мені не сподобався. Але знаю, що його дуже часто замовляють у різних ароматах.

Тут не вистачає відгуку про улюбленого слоника, вже був пост https://club.makeup.com.ua/post/12835/

Dry Idea - супер потужний антиперспірант на вихід, під певний одяг і тд, він не підходить для щоденного використання. З ним ні крапельки поту і навіть натяку на запах, гелева прозора текстура - без розводів і слідів на одязі, при цьому гіпоалергенний і не "вбиває" шкіру.

Роликовий варіант - аналогічна формула, такий же стійкий, але абсолютно жахливий за текстурою, залишає білі сліди на шкірі та одязі, сушить. Гелевий - беремо, ролик - ні.

Дезодоранти обов'язково чергувати, закінчився один - міняємо, щоб не вироблялася, скажімо так, толерантність організму до активів у складі, щоб шкіра не звикала і засоби продовжували "працювати". Наносити краще відразу після душу.

Загалом, усі дуже подобаються, рекомендую!