Vikulyk

Найкращий санскрін

Найкращий санскрін

Сонцезахисних кремів я спробувала багато, але цей найкращий для мене! Він на фізичних фільтрах, відповідно чудово підходить чутливій шкірі, часто санскріни на фіз.фільтрах роблять жирним личко, але цей навпаки має шикарне покриття, яке дає матовий фініш і класно блюрить пори, тут присутні безліч доглядових компонентів і високий рівень захисту.

Найкращий санскрін

Дуже важко знайти комфортний високий спф на фізичних фільтрах, саме цей шикарно лягає, добре матує і навіть звужує пори❤️

В мене є деякі популярні санскріни, вони досить класні, я їх люблю, але Gelabelle на голову вище, навіть більше, ніж на голову!!!

Відчуття від використання:

  • Це тінтуючий спф, він на початку має рожевий світлий відтінок, який дуже добре підлаштовується під тон шкіри.
  • Покриття повністю матове, проте шкіру не сушить, навпаки має безліч крутих доглядових складників, про які поговоримо нижче, на моїй шкірі просто magic!
  • Дуже гарно вирівнює тон шкіри, і звужує пори, проте не помітний на обличчі.
  • Має дуже високий рівень спф 50++++, що зараз актуально, адже індекс ультрафіолетових променів стає все вищим.
  • Кремчик середньої густини, не капає з обличчя, рівномірно і зручно розприділяється.
  • В спеку в мене шкіра жирніє і інші сонцезахисні кремчики тільки підкреслюють це, а мій новий фаворит тільки стримує лишнє сало- і потовиділення.
  • Шкіра виглядає дуже натурально, але набагато рівнішою, що дуже круто для проблемної шкіри.

Дівчатка багато хто з вас знає, наскільки в мене пориста шкіра, але з цим кремчиком виглядає краще, ось вам макро, після використання❤️

Фізичні фільтри тут на верху списку, а саме: діоксид титану та цинк оксид!

Також присутні хороші доглядові компоненти: ніацинамід, пептиди, гіалуронова кислота і багато інших.

На пляшечці є відмітка DDRN-це означає вміст полінуклеотидів.

Полінуклеотиди-низькомолекулярні фракції днк, виділені з молок лосося. В першу чергу вони чудово працюють для омолодження шкіри, та мають явну заживляючу дію, знаю, на основі їх роблять ін‘єкції, тому цей складник вважається досить цінним.

Що я можу сказати як висновок?)

Ну шикарний spf, найкращий, що мені доводилось спробувати, ідеально підходить для моєї комбі-проблемної шкіри, адже не тільки захищає, а щей дарує кращий вигляд, комфорт і догляд, я дуже-дуже задоволена, він має взірвати соцмережі!

P.s не забувайте користуватись гідрофілкою, щоб змивати spf і все буде добре 😉