MAXIMOVA🌷

Пензлик Essence

Пензлик Essence

В назві пензлика чітко прописано призначення - для хайлайтера але у мене наразі хайлайтер від LN Pro в кремовій текстурі і я пробувала наносити його цим пензликом, признаюсь, мені не дуже сподобався ефект, дуже легке нанесення вийшло. Пальчиками мені його розподіляти подобається набагато більше, так він краще вполіровується в шкіру. Тому цей пензель краще підійде для сухих текстур хайлайтерів.

Сухими хайлайтерами я зараз не користуюсь, тому вирішила перекваліфікувати цього пухнастика в пензлик для рум’ян☺️ При чому рум’яна пігментовані і також кремової текстури. З цим продуктом пензлик працює чудово! Я контрольовано набираю продукт і пензлик гарно віддає пігмент та рівномірно розтушовує по шкірі👍 На дотик м'якусик, не колеться.

Пензлик Essence
Пензлик Essence
Пензлик Essence

Він гарно упакований: знизу картонна основа, а зверху вкритий плотним пластиком, вигнутим по формі пензлика. Тому при транспортуванні не деформується.

Ворс синтетичний, м’який, сірого кольору. Пухнастий але не сильно плотно набитий, щоб не залишати чітких ліній, а тушувати мякі переходи в шкіру. Зріз ворсу овальний.

Ручка білого кольору з написом бренду та цільовим призначенням, товстенька пластикова (не довга), зручна в руці. Всього довжина пензлика складає 15,5 см.

Я покупкою залишилась задоволена, з колекції мене ще зацікавили пензлики для бронзера та для розтушовування тіней. Раджу на них також звернути увагу. Брала за акційною ціною 99 грн.