krislemly

Barbers | Крем для гоління

Barbers | Крем для гоління

Привіт) Продовжую розповідати про доглядові засоби мого хлопця. І сьогодні у нас огляд на крем для гоління із заспокійливим ефектом від бренду Barbers.

Перше, що хочеться відмітити це пакування, лаконічна баночка, яка виглядає дуже стильно. І такий формат засобу є дуже зручним в використанні.

Barbers | Крем для гоління

Віддушка має приємний запах, який можна охарактеризувати свіжий та приємний, не надто різкий.Аромат абсолютно не навʼязливий.

Вагомим плюсом цього крему є його текстура. Він дуже м'який і гладкий, легко наноситься на шкіру і легко піниться. Його невеликої кількості достатньо покриття великої області гоління. Він добре розчиняється на шкірі, утворюючи гладку поверхню для бритви.

Одна з основних переваг цього крему – його здатність запобігати подразненню. В складі є ефірна олія сандалу та екстракт кореня лакриці заспокоюють епідерміс, мають протизапальну дію.

Хлопець помітив, що після використання цього крему обличчя стало значно менш роздратованим і почервонілим після гоління. Крем також зволожує шкіру, роблячи її м'якою та гладкою. Це особливо важливо, тому що у нього чутлива шкіра, яка також часто страждає на сухість.

Також вагомим плюсом є те, що крем добре змивається водою і не залишає жирної плівки на шкірі. Після гоління залишається приємне почуття без печіння і роздратування, на шкірі залишається дуже приємний аромат від крему.