Yuriivna 🌸

Classic Carmex|Чому цей "рятівник"так багато часу в моїй косметичці?

Classic Carmex|Чому цей "рятівник"так багато часу в моїй косметичці?
Classic Carmex|Чому цей "рятівник"так багато часу в моїй косметичці?

Маю класично-типову проблему,це лущення губ,буває так що до такої ситуації,коли губи просто печуть,з'являються міні-тріщинки,при такій ситуації,складно навіть посміхнутися та почувати себе на всі 100%
Реанімувати губи при такій проблемі та ще задача,тут має бути той засіб,який перевірений часом.Тому я вирішила нагадати про цього "рятівника".Ось так бальзам виглядає на губах,але до нанесення картина була не такою гарною,нижче буде фото до та після,тому гортайте допис далі...

Classic Carmex|Чому цей "рятівник"так багато часу в моїй косметичці?

Пригадуючи мою першу покупку Carmex,я хотіла саме цей класичний,бо на той час у мене була "сумна" ситуація,від холоду губи були облущені максимально.Я хотіла придбати ще тоді у стіку,але в наявності його не було,саме у класичному варіанті,тому я купила баночку.

Текстура у бальзаму дещо густа та мастна,але при нанесенні на губи,бальзам розподіляється рівномірно.Колір у засобу "зеленого чаю",аромат - ментоловий.Після нанесення на губи,не дає абсолютно ніякого відтінку,на губах він прозорий.

Однозначно так,буде.Цей морозний ефект або подобається,або категорично ні,тому це треба враховувати,що він є.
Після нанесення відчувається ментолова прохолода,але не така пекуча,що неможливо витримати,проте маємо пам'ятати не всім подобається ментоловість після нанесення.

Відповідь залежить саме від тої ситуації,де цим бальзамом користуватися.
Я його майже постійно використовую тільки вдома,особливо на ніч,можна зробити це чистими руками ,або за допомогою шпателю.Якщо говорити про інше місце,тобто у дорозі,на вулиці і т.д.,то формат як для мене,не зовсім зручний,особливо якщо шпателю,або кисті немає,звісно при великому бажанні можна і користуватися ним і не тільки вдома,якщо мати під рукою безпосередньо чим наносити бальзам на губи.

Якщо Ви маєте лущення,тріщинки та інші недосконалості губ,які створюють Вам дискофотне відчуття то це той засіб,який може вирішити цю проблему.

На першому фото,губи не просто облущенні,вже з'явилися болісні відчуття,губи пересушені настільки,що важко посміхатися.
На другому фото,після нанесення бальзаму минуло 30 хвилин,бальзам вмить зволожив губи, він "тане"на губах та рівномірно розподіляється,єдиним нюансом залишається деяка липкість після нанесення,зазначу - деяка,а ось значною перевагою є те,що бальзам не треба безліч разів поновлювати,бо він довго тримається на губах.
На третьому фото - остаточний результат,бальзам вже майже повністю ввібрався,напевно цей бальзам на губах у мене тримається найдовше,ніж інші.
Стягнутість на губах значно зменшилася,естетичний вигляд покращився, візуальні тріщинки вже не такі й тріщинки,губи зволоженні.
Можливо цей бальзам підійде не всім,тому що така думка також існує,що бальзам навпаки робить губи ще сухішими,або спочатку вау ефект,а потім не допомогає,але це все індивідуально,для мене цей бальзам залишив тільки приємне враження,тим паче за довгий час користування.Не використовую його на постійній основі,а в ситуаціях,коли це справді потрібно,бо він заявлений як лікувальний.
У складі є такі інгредієнти:
✅ Той самий ментол,який має слабку місцевоанестезуючу дію,саме це чудово можна відмітити,коли на губах печіння та болісні відчуття.
✅ Бджолиний віск,який має пом'якшувальні властивості,тому після нанесення бальзаму,тріщинки стають візуально не такі помітні.
✅ Олія какао має загоювальну та поживну властивість.
✅ Саліцилова кислота,яка зменшує плями,має антисептичний ефект та має безліч інших властивостей.Тому,якщо є почервоння на губах,то воно швидко зникає.
✅ Парафін,який є природнім пом'якшувальним засобом,додає вологу шкірі та утримує її,тому бальзам немає потреби поновлювати часто,бо він наче огортує вуста.
Для щоденного користування я обираю інші бальзами,коли з губами все візуально добре,але так як мені просто надзвичайно повезло,то лущення,сухість - часті "гості" у моєму випадку.
Тому при таких "серйозних" ситуаціях рятує Carmex.

У планах хотілось би ще спробувати інші варіанти Carmex,але саме класичний змінювати не планую.
Дієвий бальзам знайти,ще й за невисоку вартість той ще квест,тому моя рекомендація.