krutoguuz

Образ в театр

Образ в театр

Вже показувала частково вам цей образ https://club.makeup.com.ua/looks/36626/ , але зараз хочу детальніше розповісти про аромат та макіяж.

Аромат на мені Hugo Boss Femme він ідеально мене описує.

Інформація з сайту Makeup:

Свіжий і життєрадісний, апетитний та заворожливий, вабливий і таємничий - цей запах об’єднав у собі все те, що притаманне сутності справжньої леді.
Парфумовану воду Hugo Boss Femme обирають упевнені в собі, доглянуті та привабливі представниці прекрасної статі. Така жінка знає, чого хоче, і домагається цього делікатними, стратегічно продуманими способами. І аромат у цьому випадку стає секретною зброєю звабниці.
У початкових нотах парфумована вода розкривається пахощами стиглої чорної смородини, цитрусовими акордами мандарина та делікатністю фрезії. Глибини й томної сексуальності аромату Hugo Boss Femme додає квіткове поєднання жасмину, троянди та лілії, яке відтінюють бентежні акорди мускусу, амбри, лимонного дерева й абрикоса.

Макіяж

Тут по суті в мене все завжди +- однаково, вже раніше показувала https://club.makeup.com.ua/post/35989/ .

В якості тону ВВ від Purito в 23 відтінку, консилер від Dr.Spiller Color Artist Cover Stick у відтінку 10 - Light. Рум'яна-стік Golden Rose Miss Beauty Glow Stick Blusher, рисова пудра Paese Rice Powder. Туш Maybelline New York Lash/Cils Sensational в чорному кольорі, але тут га губах олівчик від Lamel в 406 відтінку, який мені подарувала Швець Карина🤍 на День Народження, за що їй дуже лїдякую, бо він мені дуже сподобався ♥️ І поверх олівчика помада від H&M у відтінку Cherish 2018A.

Як вам образ?

Образ в театр
Образ в театр

Для повноти образу хочу поділитися з вами шматочком з вистави.