lady_Julii

Ziaja Natural Olive Eye Cream - ніжний крем для ніжної шкіри

Ziaja Natural Olive Eye Cream - ніжний крем для ніжної шкіри

У очах відбиваються особливості характеру, минулий досвід і навіть інтелектуальні можливості людини.

По очам можна багато чого сказати про людину. Особливо про її вік. Шкіра навколо очей - одна з найбільш тонких та ніжних на тілі. З віком вона втрачає еластичність і стає більш схильною до появи зморшок.

Десь читала що одним з факторів появи (в тому числі раннього) зморшок навколо очей є генетика, і тут вже нічого не поробиш; але не менш важливі наш раціон, спосіб життя і правильний догляд за шкірою.

Тому важливий етап — це профілактика змін на шкірі.

Профілактика — найкращий варіант лікування!

Ціна: не кусюча😸
Пакування: туба 15 мл, в картонній коробці ( я нажаль все викинула)
Дизайн: загалом як у всіх засобів ziaja. Білий колір туби, зелені букви. Все дуже стримано і лаконічно. Я б сказала спокійно.
Основні інгредієнти: вітамін е, вітамін с, какао, оливкова олія, пантенол.

Спосіб використання: крем для шкіри навколо очей не варто наносити на рухливу (верхню) повіку - тільки по орбітальній кісточці. Кількість крему приблизно розміром з горошину потрібно злегка розітерти між пальцями, безіменними або середніми, та злегка поплескуючи рухами нанести засіб. Напрямок рухів - від внутрішнього куточка до зовнішнього. Якщо текстура засобу дозволяє, можна зробити легкий масаж плавними рухами по колу орбіти, починаючи від зовнішнього куточка ока.

Враження: приємний крем легкої текстури. Білого кольору, майже без запаху. Легко наноситься, швидко поглинається.

Я не пробувала його використовувати під макіяж, тому чи не скочується сказати не можу, але пробувала декілька разів наносити на все обличчя. Не сподобався, було бажання змити. А от як бальзам для губ просто топ🔥 Ніколи не думала що можна наносити на губи крем під очі, але він дійсно зволожує сухі губи і заживлює мікро тріщинки🌷

Ziaja Natural Olive Eye Cream не усуне ваші зморшки, але для зволоження його можна спробувати ❤️

Помітні зміни навколо своїх очей я почала помічати після 25 років. В мене досить активна міміка, я дуже мружусь на сонці і терпіти не можу сонцезахисні окуляри.🤷🏻‍♀️

В пошуках порятунку начиталась про мезотерапію, ботокс, ін'єкційну контурну пластику та ще про купу всяких процедур. Але ж я така молода! І я так боюсь уколів😰особливо на обличчі!

Ловлю себе на думці що пора б почати шукати більш дієві засоби для, бо одного зволоження мабуть вже мало.