Пінка для вмивання Holika Holika Soda Tok Tok Clean Pore Deep Cleansing Foam
Для вмивання обличчя я використовую виключно корейські пінки. Мій тип комбінований, схильний до жирності.
Попередньо я завжди очищую шкіру за допомогою міцелярної води, видаляючи макіяж, тому від такого засобу, як пінка, очікую лише якісного доочищення від бруду, себуму і залишків косметики.
Пінка у м'якій тубі, об'ємом 150 мл.
Консистенція її досить густа, але текстура трохи незвична, бо окрім мілкого абразиву, якій у ній міститься, є ще гранули блакитного кольору.
Аромат засобу приємний, содово-лимонний, на шкірі потім практично не відчувається. Мені він подобається, пахне натурально, максимально приближено до цих продуктів.
Пінка дуже економна у використанні, бо для вмивання потрібно дружно малої кількості, буквально горошини, так як вона гарно піниться. Піну утворює об'ємну, пишну і м'яку
По правилам любу корейську пінку потрібно взбивати за допомогою сіточки, або спеціальних для того ємностей, а не наносити її в чистому/концентрованому вигляді.
При взбиванні цієї пінки блактині гранули швидко розчиняються, а от мілкий абразив не одразу і при активних масажних рухах він відчувається, надаючи легкий скрабуючий ефект. Але він делікатний, не грубий.
В процесі вмивання відчуття у мене комфортні: піна не викликає печіння, чи пощіпування, не подразнює очі. Вона ефективно очищує, до легкого скрипу, проте бережно, не агресивно, змивається легко.
Мою шкіру не пересушує, і не провокує стягнення. Після вмивання забезпечує відчуття ідеальної чистоти і свіжості.
Шкіра гладенька, м'яка і приємна на дотик, виглядає матовою, пори звужені.
Пінка у мене не викликала нарікань, вона повністю мене влаштовує.
Коментарі (0)