Чистикова Дар'я

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Дякую Makeup Club за цю прекрасну можливість тестування нових засобів ❤️

Цього разу це боксик з доглядом від L'Oreal Professionnel, а саме лінійка для відновлення структури пошкодженого волосся — Absolut Repair Molecular. Все протестувала, вже готова ділитися враженнями⬇️

Почну з пакування. Шампунь представлений в стильній, ергономічній та не прозорій пляшці, що легко лежить у руці. На тестуванні міні версія невеликого розміру, об'ємом 100 мл.

Текстура шампуню вражає своєю щільністю. Він має кремову консистенцію, яка легко розподіляється по волоссю. При контакті з водою створює густу піну, що ніжно очищає шкіру голови та волосся.

Аромат цього шампуню чудовий, як гарний чоловічий парфум з явними акцентами бегамоту та сандалу. Вся лінійка залишає на волоссі приємний салоний аромат протягом усього дня.

Враження від використання

Шампунь залишив надзвичайно позитивні враження. Він ефективно очищує волосся від забруднень і залишків стайлінгу, при цьому не пересушуючи їх. Після використання волосся стає м'яким, блискучим і легким у розчісуванні. Я відчуваю, що моя шкіра голови зволожена, заспокоєна і, головне, добре очищенна.

У рамках тестування, спробувала шампунь зі своїм стандартним бальзамом, ефект був також гарний та пречудовий, волосся живе, розсипчате, не обтяжене. Одним словом — сподобався 👌

Флакончик об'ємом 75 мл, але вже в прозорій тарі. Кришка, як і у шампуню, відкидна, дозатор дозволяє легко контролювати кількість засобу.

Сироватка має легку та трохи олійну текстуру, наноситься без проблем та швидко вбирається у волосся.

Аромат сироватки такий же як і у шампуню, але більш виражений, приємний.

Виробник радить наносити на вологе волосся по довжені і на кінчики, а у випадку дуже сухого волосся і на корені. Після втирання, через 1-2 хвилини змити.

Враження від використання

Я використовувала по довжені і на кінчики, адже боюсь обтяження. Але і цього для мене забагато, волосся миттєво втрачає об'єм та жирниться швидше якщо хоч трохи переборшити з цим засобом.

Так, волосся стає еластичним, але обтяженим. У рамках тестування я зменшувала дозування до мінімуму (виробник радить 1-2 нажаття помпи у повнорозмірному флаконі) але все одно не змогла з ним подружитися. Волосся брудниться швидше звичайного, посічені кінчики стирчать, я відчуваю що воно обтяжене.

Маска має ніжну текстуру, схожу на крем з великою кількісттю шимерних частин. Вона і справді виглядає золотою. Маска добре розподіляється по волоссю, вона неслизька і не липка, досить зручна у використанні, легко та рівномірно розподіляється по всій довжині.

Аромат маски ідентичий іншим засобам, але тут він відчувається ніжним та приємним, не нав'язливим.

Враження від використання

Насамперед маска доставляє мені неабияке естетичне задоволення цим золотистим сяйвом. Вона швидко змивається, вологе волосся стає дуже приємним на дотик, гладке та слухняне, а висушене — помітно сяючим та доглянутим.

Не можу сказати що вона допомагає відновити пошкоджене волосся у рамках тестування, тут потрібен більш тривалий час використання. Але маска точно не обтяжує волосся і не залишає жирної плівки, при тому дає сяйво та легкість розчісування. Це самий той продукт з боксика, який я точно буду повторювати.

На тестуванні 4 шт пробників, об'ємом по 10 мл. Маска має густу текстуру, але при тому вона легко розподіляється по довжені волосся. Аромат ідентичний іншим засобам.

Враження від використання

На жаль, після кількох застосувань я відчула, що маска занадто обтяжує моє волосся. Вона також підкреслює посічені кінчики, замість того, щоб їх усувати. Можливо саме така щільна консистенція продукту призводить до втрати об'єму, в результаті чого волосся швидко жирниться та виглядає важким.

Власне мої фото з різними варіантами використання засобів з лінійки Absolut Repair Molecular.

Найбільше мені сподобався результат після комбінації шампуню і золотої маски, у всіх інших випадках волосся занадто обтяжене, не відчувається легкості, чистоти та комфорту. Я прийшла до висновку, що саме змивна сиворотка та незмивна маска так впливає на моє волосся.

Тому враження від тестувального боксика 50/50. Я точно планую повторити шампунь та золоту маску, їх і рекомендую 👌, інше — нажаль ні.

Дякую за увагу ❤️