Alyona Fedyk

Чергова порція лаків Kiko Smart: ще більше блиску та сяйва

Чергова порція лаків Kiko Smart: ще більше блиску та сяйва

Як ви вже зрозуміли, я поціновувачка коротких нігтів, звичайних лаків та глянцевих фінішів. Але, зізнаюсь, іноді вмикаю режим тестувальника:) Так і трапилось, коли до рук потрапили ось ці крихітки. Вони просто таки закохали в себе своїм сяйвом через товсте прозоре скло. Якщо ви любите делікатний перламутр (не плутати з перламутром із 90-х, хоча і там були цікаві варіанти:)), металік та голографічний ефект, то цей допис для вас.

Ремарка: я нанесла всі відтінки у три шари. Пам’ятайте, що вони дійсно миттєво сохнуть (про це я писала ось тут – https://club.makeup.com.ua/post/517/). Для більш завершенного манікюру все ж рекомендую нанести поверх топ для блиску.

Чергова порція лаків Kiko Smart: ще більше блиску та сяйва

Тут все зрозуміло. Ніжний колір та делікатне мерехтіння перлин. На сонці є легкі неонові відблиски жовтого та зеленого відтінків. Обожнюю світлі лаки – білий, молочний – на засмаглих руках. Це виглядає дуже ефектно. Тому рекомендую дочекатись літа та спробувати 042 з першими променями літнього сонечка.

Дуже приворожливий та надзвичайно сексуальний:) Червоногарячий колір, розбавлений дрібними золотистими та рожевими блискітками. Це навіть краще, ніж класичний червоний манікюр. Однозначно мій фаворит.

Металічний оливковий. Зухвалий та провокативний. З таким манікюром я точно не одягну діловий костюм. В якості покриття – найбільш капризний. Так, тут доведеться гратись пензликом, аби не утворити криві смужки. Але ефект однозначно буде сліпучим:)

Тут назва на 100% відповідає дійсності. Сірувато-зелений колір з перлинним відблиском. Тут сяйливі частинки ще дрібніші, ніж в попередніх трьох відтінках. Дуже красивий фініш. Якщо любите темний манікюр, спробуйте 093. Він точно змінить ваше відношення до сяйливих лаків.