Yana Osyka

Laura Mercier Blush Colour Infusion, Ginger

Laura Mercier Blush Colour Infusion, Ginger
Laura Mercier Blush Colour Infusion, Ginger

Позаяк це мініверсія, складно зрозуміти якість пакування в повнорозмірі. Тут простенький пластик. Саме оформлення ніяке, та й дзеркальця не має. Подивилась фото стандартної версії та взагалі не захопилась. Виглядає надто просто. Зараз у світі величезна кількість гарних сухих рум’ян. Можна легко обрати цікаве пакування з класною якістю. Для мене це очевидний мінус продукта.

Перейдемо до кольору. Він теплий, світлий коричневий з додаванням помаранчевого. Це матова формула, тому не одразу рум’яна плавно входять у шкіру. Потрібно трохи більше часу для тушування на обличчі. Я фанат сатинових продуктів, тому до такого не звикла.

Ефект мені подобається. В поєднанні з бронзером маю вигляд наче Джей Ло, з теплою засмагою. Але для цікавості наносила їх і з холодними макіяжами. Виглядає прикольно, але трохи дивнувато. Якщо обрати теплу помаду буде нормально. Сам колір підійде для тих, кому набридлі рожеві рум’яна й іноді хочеться чогось бежево-теплого.

Я не проти мати такого плану відтінок в колекції. І добре що він у мініатюрі, адже закінчити сухі продукти дуже важко. Останнього разу рахувала кількість своїх рум’ян - їх 16. Здається це забагато для однієї людини. Але я люблю цей тип продукту за можливість використання абсолютно різних кольорів.

А стосовно рум’ян від Laura Mercier скажу так. Як би загубилась мініатюра, я б не побігла купувати новий продукт. Спокійно прожила без них. Але якщо вже є, чому б не користуватись? Тим паче дюпів за кольором не маю.