Олена ✨

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Absolut Repair Molecular - серія спрямована на відновлення молекулярної структури волосся, його міцності та еластичності. Але чи дійсно це так?

Але чи дійсно вона така чарівна? Я тестувала Absolut Repair Molecular завдяки MakeupClub та L'Oreal Professionnel і готова поділитися своїми чесними враженнями!

👉 Вихідні дані: жирний тип шкіри голови, що потребує щоденного миття. В’юнке, тонке, пористе, не густе від природи волосся, по довжині потребує зволоження. Не фарбоване.

Тестувальна мініатюрка у вигляді пластикової матової непрозорої коричнево-сірої пляшечки з чорною кришечкою фліп-топ, об’ємом 100 мл.

Біла з чорними написами матова етикетка на прозорій глянцевій плівці. Виглядає мінімалістично та стильно.

При відкриванні пляшечки відчувається аромат. Він характерний для усієї лінійки: шампунь, змивна сироватка та незмивна маска, інтенсивність зростає в порядку вгадування продуктів. Аромат, на жаль, мені не дуже сподобався. Відчуваю його «заважким», чоловічим та не дуже приємним. На щастя, на волоссі він менш відчутний, після висихання потрібно встромити ніс в пасма, щоб його відчути. (P.S. але це індивідуальне сприйняття, комусь він може подобатись).

Він білого кольору з ледь помітним перлинним відблиском і густий (P.S. суттєво густіший від шампунів Elseve від L'Oréal).

При використанні утворюється густа піна і для цього потрібно зовсім трішки шампуню, тож він досить економний. На частоту миття голови не вплинув.

Шампунь безсульфатний на основі м’яких ПАРів 👍. Корисності, які виділяє виробник як компоненти, які відновлюють молекулярну структуру волосся: 2% лимонної кислоти + 5 амінокислот (Arginine, Glycine, Serine, Tyrosine, Glutamic Acid), але у складі вони йдуть після силіконів Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Amodimethicone.

Силіконів у складі шампунів уникаю. Візуальний ефект не вартує потенційних негативних накопичувальних наслідків для волосся. Хоч лінійка, скоріш за все, не передбачає використання на постійній основі, навіть курсами для щоденного миття цей шампунь не використовувала б.

Тестувальна мініатюрка у вигляді прозорої коричневої пляшечки з чорною кришечкою фліп-топ, об’ємом 75 мл. Прозора глянцева плівка з матовим білим фоном та чорним нанесенням тексту.

Консистенція сироватки - прозора з жовтим відтінком рідина, на дотик злегка масляниста. Наноситься на кінчики та по довжині волосся відступаючи від коренів, втирається у волосся протягом 1-2 хвилин. Але я б радила витримувати її як маску – 5 хвилин, щоб корисні речовини встигли наситити волосину.

Дана сироватка одразу зацікавила, адже у складі у неї досить хороший і містить: гліцерин, амінокислоти, гідролізований пшеничний білок. Відсутні силікони.

Після нанесення і втирання відчувається, що волосся на дотик м’якеньке. Однак, перший експеримент з використанням лише шампуню та сироватки провалився. Для мого типу волосся сироватка не замінює бальзам чи інші подібні засоби. Після висихання кінчики волосся стають сухими та наче хрустять, а загальний вигляд - жахливий.

Я думаю, що моєму типу волосся потрібне "запечатування" корисних речовин, як у догляді за обличчям (сироватка+крем). Тому для мене неможливо використовувати змивну сироватку без незмивної маски.

На тестування прийшла у вигляді пробників. Вона біла та кремоподібна. Наноситься на чисте вологе волосся по довжині та не змивається.

Маска на основі силіконів, амінокислоти розташовані в кінці складу після консерванту, максимальна допустима концентрація якого 1%, тож сумнівно, що вона буде працювати на відновлення волосся. По факту маска підійде як фініш та термозахист.

Доволі економна, після нанесення волосся на дотик жорстке, але маска впитується. Після висихання волосся не обтяжене. Я розраховувала, на те, що після незмивашки кучері будуть мати кращу структуру, виглядатимуть пружнішими. Але очікуваного ефекту вона не дала.

Я протестувала всі три продукти - шампунь, сироватку та незмивну маску - і готова поділитися своїми чесними враженнями.

На моєму волоссі, на жаль, лінійка не спрацювала. Можливо, воно не було достатньо пошкодженим, щоб я могла помітити видимий ефект.

Що стосується моїх кучерів, я не борюся з ними, а навпаки намагаюся підкреслити. Але після використання Absolut Repair Molecular вони стали більш неслухняними.

Шампунь я не можу рекомендувати для регулярного використання.

Сироватка - це, мабуть, найцікавіший продукт з цієї лінійки, але потребує додаткового засобу для "запечатування".

Незмивну маску можна використовувати як термозахист перед укладкою плойкою чи вирівнювачем.

Також боксик містив золотисту маску для волосся з серії Absolut Repair. На тестування пройшла вона у вигляді пробників.

Запах у неї відмінний: слабший солодкувато-трав’яний. Після висихання волосся його не відчуваю.

Маска золотого кольору з шимером. Потрібно її нанести на 5 хв на волосся, відступаючи від коренів. При нанесенні переливи виглядають дуже цікаво.

Результат: маска робить волосся м’яким та приємним на дотик і дійсно не обтяжує, як зазначає виробник. Але я не можу сказати, що це якийсь вау-ефект і маю сумнів, чи слід за неї переплачувати.

По факту перед консервантом Phenoxyethanol, концентрація якого не перевищує 1% у складі є лише вода, спирт цетеариловий (емульгатор, емолент), слюда, консервант Behentrimonium chloride, силікон Amodimethicone та санскін Titanium Dioxide. Решта компонентів навряд дадуть значний вплив на волосся через мінімальні концентрації.

P.S. Відгук - це лише мої особисті враження. Можливо, для іншого типу волосся засоби дієві та дають візуальний результат.