ДАРÍЯ КÓВАЧ

Пілінг-скатка NEXTBEAU

Пілінг-скатка NEXTBEAU

Привіт, красуні♥️

Сьогодні я нарешті поділюсь враженнями від цієї знахідки, адже спробувавши такий формат я шукала бюджетніший аналог, а знайшла золото🙈

Цей пілінг з серії «Clear Blemish», наскільки я розумію-це серія для проблемної шкіри.

По-перше вона з AHA,BHA,PHA,LHA кислотами

А по-друге, всі засоби спрямовані на боротьбу з висипами і іншими недоліками.

В серії є гель для вмивання, тонер, пілінг-скатка, точковий засіб від прищів, патчі від прищів, крем і сироватка

Серія відлущуюча і заспокійлива

Бренд можна знайти лише у W. Він Корейський і доволі бюджетний

За пілінг-скатку я заплатила на знижці 119грн, за 100мл

Чи не найважливіше в засобі-це склад. Його так просто ніде не знайти, навіть онлайн ця серія не доступна, а знайти інформацію дуже важко.

Тому я буду розбирати склад повністю

Water/Aqua/Eau-Забезпечує виробам необхідну основу, прозорість, в'язкість, концентрацію, колір, розчинник для частини інгредієнтів крему.

Glycerin-додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (понад 30%) - висушує, а також антисептичну дію.

Quaternium-60-Антистатик: зменшує статичну електрику шляхом нейтралізації електричного заряду на поверхні

Кондиціонування волосся: робить волосся легким для розчісування, м’яким, м’яким і блискучим і/або надає об’єм, легкість і блиск (вибачте, я не знаю, яка дія на обличчя,беру інфу самі знаєте звідки)

Propylene Glycol-зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який використовується в косметиці. Це рідина білого кольору, добре розчинна у воді.

Cellulose-складі косметичних засобів можна використовувати як емульгатор, стабілізатор, поглинач шкірного сала, основа для тканинних масок.

Carbomer-Класичні загусники для косметичних та лікарських засобів. Білий гігроскопічний порошок із легким характерним запахом. Різні типи До. мають хорошу здатність загущати, стабілізувати, суспендувати косметичні рецептури. Широко використовуються в піномийних складах, очищаючих препаратах, спеціальних шампуні багатоцільового призначення. Покращують функціональні та естетичні властивості продуктів, забезпечуючи чудове загущення, суспендування, стабілізацію та стійкість піни.

Alcohol Denat-використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів.

🔺Fragrance(Parfum)-віддушка

Phenoxyethanol-як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій.

Polysorbate 80-розчиняється у воді, спиртах, оліях. Неіоногенне ПАР. Емульгатор, диспергатор, піногасник. Гарний солюбілізатор. Використовується у засобах для догляду за шкірою.

Chlorphenesin-консервант, найбільш активний проти грибків. Вважається слабким консервантом. Чи діє краще в системах з високими концентраціями силіконів. Схвалений для використання у складі косметичних засобів у концентрації 0,3%.

Betaine-застосовуються в складі пеномольних засобів, засобів по догляду за шкірою. Рекомендований для чутливої і проблемної шкіри

Allantoin-популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює загоєння шкірного покриву шляхом сприяння відновленню інтактної грануляційної тканини, що використовується при створенні косметичних засобів для догляду за обвітреною, потрісканою, обпаленою шкірою.

Disodium EDTA-Застосовується в косметиці при виробництві засобів для догляду за шкірою та волоссям для пом'якшення водного середовища, зв'язування іонів двовалентних металів, насамперед кальцію та магнію.

🔺AlphaIsomethyl lonone-Застосовується як у косметиці, так і побутової хімії для надання аромату продукту або маскування небажаних запахів. Є речовиною, здатною викликати алергічні реакції

🔺Benzyl Ben-zoate-безбарвна масляниста рідина з легким квітковим запахом. Міститься в деяких ефірних оліях, толуанському і перуанському бальзамах. У парфумерії застосовується як розчинник

Gluconolactone-включений в енергетичний пентозофосфатний шлях живих клітин, що шунтує, в нормі міститься в шкірі, підтримуючи необхідний рівень зволоження, є природним антиоксидантом, за своєю активністю порівнянним з аскорбіновою кислотою і токоферолом. Р. має невисоку дратівливу здатність, оскільки кисла група «захована», і попадання молекули на шкіру не викликає печіння. Нижчий дратівливий потенціал дає можливість використовувати Р. у разі вкрай чутливої шкіри. Хороше зволоження, м'яка кератолітична та деяка антиоксидантна дія - оптимальне поєднання для догляду за дуже сухою та чутливою шкірою.

Salicylic Acid-це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.

Саліцилова кислота є найбільш часто використовуваною ліпофільною гідроксибензойною кислотою.

Capryloyl Salicylic Acid-Подібно до саліцилової кислоти, похідне капрілоїлу має відлущувальні та заспокійливі властивості, а також задокументовано покращує тон шкіри, зменшує зморшки та забиває пори. Він також має однакові вимоги до формули щодо діапазону рН, у якому він працює найкраще, хоча, на відміну від саліцилової кислоти, у догляді за шкірою концентрація LHA зазвичай не перевищує 1%.

Panthenol-У косметиці застосовується О-і О, L-пантеноли як провітамін В5 Має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію. Застосовується у всіх косметичних рецептурах: у сонцезахисних засобах, у засобах для догляду за шкірою та волоссям, дитячій косметиці та засобах для гоління.

Butylene Glycol-часто використовують як хімічний енхансер, тобто. компонент, що посилює дію інших інгредієнтів, наприклад, консервантів, ароматизаторів, зволожуючих добавок. Має хорошу антимікробну активність, нетрадиційний консервант.

Citrus Grandis (Grape-fruit) Peel Extract-Використовується у складі косметичних засобів як тонізуюча добавка, а також у складі антицелюлітних засобів. Г.М. має дезінфікуючу, антисептичну, бактерицидну дію, покращує кровообіг. Використовується як консервант у косметиці «натурального» напряму.

Calendula Officinal-is Flower Extract- У косметиці використовують усі типи екстрактів, вони мають бактерицидну, дезінфікуючу та ранозагоювальну дію. Природні ультрафіолетові фільтри. Екстракти, у тому числі масляні, застосовуються у зволожуючих кремах та гелях, поживних кремах для чутливої шкіри, кремах після засмаги, лосьйонах та гелях для жирної шкіри, дитячій косметиці

Sodium Lactate-натрієва сіль молочної кислоти – компонент натурального зволожуючого фактора шкіри. Використовується в засобах догляду за шкірою як зволожуючий агент.

1,2-Hexanediol-особливо корисний при склеюванні силіконових продуктів і може використовуватися в більш низьких концентраціях, ніж багато інших сполучні агенти, що знижує ймовірність його подразнення. 1,2-гександіол містить в своєму складі багато хімічних речовин, в тому числі: альфа-ліпоєву кислоту, антиоксидант; хризин, протизапальний біофлавоноїд; діосгенін, що підтримує здоровий рівень холестерину в крові; глюкозаміну гідрохлорид, який уповільнює дегенерацію суглобів; і індол-3-карбінол, поживна речовина, яка може запобігти раку.

Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract-Подрібнене листя та пудру листя Ч.д. використовують як абразив у продуктах для СПА.

Sodium PCA-Компонент натурального зволожуючого фактора шкіри, компонент секрету потових залоз. Пом'якшує та зволожує шкіру, захищає від УФ променів. Використовується як високоефективна зволожуюча речовина, антистатик. Sodium PCA в основному функціонує як зволожувач у продуктах догляду за шкірою

Citric Acid-Використовується в косметичних препаратах як консервант, розріджувач, модифікатор рН, піногасник, хелатуючий агент. Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію.

Glycolic Acid-Прискорює відшаровування ороговілих клітин шкіри. Г. к. застосовують у препаратах для глибокого очищення шкіри, зменшення зморшок, видалення пігментних плям, переважно у професійній косметиці.

Lactic Acid-У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену.

Malic Acid-Має антиоксидантні, очищаючі, зволожуючі, протизапальні та злегка в'яжучі властивості. Вводиться в готові вироби у вигляді екстрактів з м'якоті яблук, вишень, брусниці та іншої сировини. Застосовується у складі хімічних пілінгів. Крім відлущувальної дії, стимулює клітини, посилюючи клітинний метаболізм.

Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract-використовуються в косметичних виробах як поживний, зволожуючий, вітамінізуючий, пом'якшувальний, в'яжучий, тонізуючий і освіжаючий компонент.

Екстракт при нанесенні на шкіру має антиоксидантні і антивіковими властивостями. AHA-яблучна кислота м'яко відлущує шкіру, що покращує темні плями, плями і забезпечує освітлюючий ефект. Вітаміни і поліфеноли діють як антиоксиданти, поглиначі вільних радикалів і покращують видимі ознаки старіння, захищаючи шкіру. Кверцетин має протизапальні властивості.

Екстракт допомагає почервонілій, подразненій або схильній до акне шкірі виглядати і відчувати себе краще. Він також зволожує шкіру.

Sodium Hyaluronate-Сприяє регенерації тканин без утворення шрамів, робить шкіру більш м'якою та гладкою, стимулює клітинну міграцію та проліферацію, виявляє високі зволожуючі властивості. Застосовується як зволожуючий, захисний та гелеутворюючий інгредієнт у складі зволожуючої, регенеруючої та тонізуючої косметики для обличчя, повік, губ, для шкіри тіла та рук. У косметиці для підтримки тонусу шкіри та профілактики утворення зморшок.

Tartaric Acid-Показані виражені антиоксидантні властивості В.к., тому вона широко використовується в продуктах догляду за шкірою, що в'яне, засобах для ванн, депіляторіях, ополіскувачах для волосся. Як і всі фруктові кислоти, має очищувальну та освітлюючу дію. Включається до складу пілінгів

Pyruvic Acid-Пілінг піровиноградною кислотою призначений для розгладження ліній і зморшок, підтягування в’ялої шкіри, але також контролює жирність шкіри, зменшує розмір пор і пошкодження сонцем, включаючи актинічний кератоз.

Цей пілінг також можна використовувати на ділянці грудей і шиї, щоб зменшити тонкі лінії та зморшки.

Ethylhexylglycerin-У косметиці рекомендований як багатофункціональний інгредієнт, що представляє собою: пом'якшувальну добавку в засоби догляду за шкірою; покращує тактильні властивості емульсії добавку; дезодоруючу, добавку, особливо активну проти грампозитивних бактерій, добавку, що посилює активність інших антимікробних засобів, таких як гліколі та косметичні спирти.

ФУХ,ДІВЧАТА,ОЦЕ СКЛАД👀

І як за таку ціну, він хороший і безпечний. Я відмітила, що може викликати алергію.

Взагалі кожен засіб цієї серії запакований в картонну коробку яскраво рожевого кольору

На ній вся інформація і склад, а от сам засіб у тюбику молочного кольору з рожевою кришкою.

Пластик гарний і якісний, інформація вказана двома мовами, все лаконічно в стилі бренду

Кришечка фліп-топ, а всередині є носик з якого дуже зручно «знімати» засіб.

Сам пілінг доволі щільний,білого кольору і не розтікається, абразивні часточки маленькі і не відчутні.

Аромат квітів, віддушка є і це мабуть єдиний мінус. Але вивітрюється швидко, на обличчі я її не відчуваю майже одразу.

Користуюсь я 2-3 рази на тиждень, чергуючи з ензимною пудрою

Про яку писала тут:

https://club.makeup.com.ua/post/32615/

На суху шкіру наношу продукт і починаю розтирати, вистачає декількох секунд, щоб пілінг почав скочуватись

Одразу відчувається очищення, така якась легкість на обличчі.

Легко змивається водою і не залишає жодних неприємних відчуттів

Обличчя стає мʼяким, шовковистим і матовим

За увесь час, що я користуюсь, у мене не зʼявилось жодного висипання (звичайно, це все комплекс) але раніше у мене були зміни і дуже сильно обсипало, на щастя, всі такі проблеми по заду.

Тому цей засіб я точно можу радити і планую спробувати інші продукти цієї серії.

Вся серія підійде для чутливої, комбі, сухої і проблемної шкіри. Про жирну не можу нічого сказати 🙏🏻

Обіймаю💌