Кузя Ю-а

Barbers Original Premium Shampoo

Barbers Original Premium Shampoo

Ще один чудовий подарунок, який я зробила сину.

Справжній чоловічий шампунь від Barbers! 💈 Тепер в сина справжня чоловіча колекція супер засобів. І йому це дуже подобається!

Шампунь - ефективно і делікатно доглядає за шкірою голови і волоссям чоловіків.

Дуже плюсую за дозатор на пляшечці! Накінець настала економія в догляді мого сина. Він вічно виливав пів пляшки на свою шевелюру. Дякую, всім причетним до встановлення дозатора на цей шампунь 😂

Аромат: на відміну від гелю для душу, тут вже більш тихий аромат. Більш вишуканий. Але син сказав, що хоче пахнути більш насичено цим ароматом, адже він дуже приємний!

Від себе ж додам, що аромат дійсно ніжний та приємний. Чоловічий. І навряд варто додавати гучності в ньому. Плюсую на макс що дуже приємний.

Плюси: Цей продукт збагачений протеїнами пшениці, екстрактом шавлії та лемонграсу і провітаміном В5. Такі компоненти нормалізують роботу сальних залоз, нейтралізують дію шкідливих мікроорганізмів, відновлюють пошкодження і зміцнюють пасма по всій довжині.

Після використання шампуню волосся стає більш м'яким, блискучим та об'ємним. Син миє голову раз в два дні. Адже є тренування. Відмічу, що жодних алергічних реакцій, або ж лупи - не було.

Особливості Original Premium Shampoo:

- добре змивається водою;
- не сушить шкіру голови;
- свіжий ненав'язливий аромат;
- флакон оснащений зручним дозатором;
- дарує волоссю здоровий блиск;
- виготовлений на основі натуральних компонентів.

Дуже гарна якість та чудове піноутворення!

Та й ціна доступна. А дизайн такий, що гідний подарунку.

Barbers Original Premium Shampoo
Barbers Original Premium Shampoo