Kizza

Eveline Зміцнювальна сироватка для нігтів

Eveline Зміцнювальна сироватка для нігтів

Я скептично ставлюсь до такого типу засобів, адже віри в те, що це є панацеєю від всіх проблем на чарівною паличкою, що налагодить всі нігтьові негаразди. Проте він в мене є, я його достатньо ігнорувала але прийшла його щаслива година бути відкоркованим і урочисто відтестованим😂

Вся інформація і обіцянки знаходятьмся на картонній коробці. Правда, щоб розшифрувати - треба знати англійську чи польську😂

З головного - виробник обіцяє негайну дію в:

💅укріпленні нігтьогої пластини;

💅пришвидшенню росту нігтя;

💅живленні;

💅зволоженні;

💅реконструкції.

У висновках глянемо чи набрехали нам, чи ні)

В упаковці, як для лаку нас очікує світло зелена прозора рідина з ароматом лаку для нігтів. Пензлик доволі зручний і за одне намочування і легкого відтискання пензля можна нафарьувати два, а то і три нігтики. Виглядає естетично гарно, чесно - мені подобається, а особливо "на просвіт"

Я перепрошую, але нігтьовий сервіс це найвіддаленіша для мене ніша😂 тому тут не буде супер манікюру з обрізаною кутикулою, бо самій собі я постійно роблю шкоду, що на правій, що на лівій руках. І в цьому "манікюрі" я просто чуть опилила те, що в мене є і нанесла сироватку в два шари. Нігтики одразу заблищали і виглядати стали набагато акуратніше. Змазала кутикулу олією і після цього взагалі жити можна 😂 Доречі просихає один шар даної сироватки десь за 2-3 хвилини.

Покриття лишається глянцевим протягом 3-4 днів, за умови, що ви все робите руками без рукавичок. І поверх цієї сироватки більше нічого не наносили. Це непогано, як для такого типу засобу.

Що стосується пришвидшення росту нігтя - тут спірно, бо в нас ріст нігтів, як і волосся залежить від сили-силеної факторів. Щодо реконструкції - ні, сили цього лаку не вистачить, щоб врятувати від потрісканих чи надірваних куточків, проте, якщо ніготь не дуже рельєфний - то ефект згладжування є. Про живлення і зволоження - ну це пальцем в небо бо по нігтям (принаймі мені) не дуже видно, чи вони зволожені та наживлені😂 Як на мене - якщо вам жмуть 65 грн - можете взяти. Нашкодити навряд нашкодить, а користь може якась і супер мінімальна буде)

PS: Мейкап чомусь затер мій лукс про невдалий містері бокс від Евелін в якому я і отримала даний засіб🥲