Олена ✨

Бракує місця в сумочці? Антисептики від Mermade ваш порятунок

Бракує місця в сумочці? Антисептики від Mermade ваш порятунок

Після ковіду складно уявити наше життя без антисептика. Але об’ємні баночки такі незручні, особливо, коли сумочка зовсім маленька. Але я знайшла ідеальне рішення – антисептик від українського бренду Mermade.

Пакування. Прозорий з блискітками прямокутний флакончик зі скругленими краями. Розмір 8,6*4,2*1,0 см. Уявляєте цю маленьку, плоску крихітку? Оснащений флакончик пульверизатором. Він не плюється та чемно себе поводить.

Дизайн наклейок милий – в помаранчево-бірюзових відтінках. Міститься уся необхідна інформація.

Об’єм 16 мл (фактичний об’єм пакування трохи більший і сам антисептик заповнює пляшечку не до самого верху, можливо для цього є якесь технологічне пояснення)

Склад. Вміст алкоголю 70% - достатній, щоб знищити всі бактерії.

Для ефективної боротьби з мікробами концентрація спирту в засобах для обробки рук повинна бути вище 60%. Для медичних установ, таких як лікарні та клініки, оптимальна концентрація спирту для знищення мікробів становить від 70% до 95%.

Власне у складі антисептика для мене це найважливіше – достатній % alcohol.

Повний склад (можливо комусь потрібно) 👇:

Alcohol denat – протимікробні, антибактеріальні властивості,

Aqua – розчинник,

Parfum – парфумування,

Aloe barbadensis leaf juice – зволожувач,

Citric acid – буферизація,

Sodium Benzoate – консервант,

Potassium Sorbate – консервант,

Liminene – парфумування,

Citronellol – парфумування,

Citral – парфумування,

CI19140 – барвник.

Враження. Антисептик рідкий, забарвлення кольору апельсинової Fanta. Після розпилення відчувається запах спирту, який вивітрюється за декілька секунд, а далі – це аромат схожий на солодку цитрусову мармеладку 🍊. Аромат на руках зберігається довго, але не заважає.

Немає відчуття липкості після використання – для мене це перевага. Жодних подразнень чи пересушення шкіри рук (антисептиком користуюсь лише за нагальної потреби).

Чи придбаю такий антисептик Mermade ще раз? Безперечно. Хочу спробувати ще й інші аромати. Адже для мене це пакування бездоганне. І в сумочку покласти можна, і в кишеню. Необхідний рівень спирту в складі присутній. Негативних реакцій нема. Це все, що мені потрібно від такого продукту 😉.