Mariya Trofimova

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Не хочу тримати інтригу, тому одразу почну з найкращого.

Absolut Repair Gold - найкраща річ, що була в моєму арсеналі по догляду за волоссям.

Вже після першого застосування в мене не плутається волосся, сухе, вологе, після сну зі слабко затягнутим хвостиком (а я кручусь, як блоха, тому зазвичай збираю у слабку косу), навіть після прогулянки у вітряну погоду з не зібраним волоссям - я можу його розчесати.

В порівняння не йде жодна маска, що дає ефект ламінування/зволоження/зцілення/переродження/тощо.

Найбільше, що лякає в таких крутих засобах, що магія зникне, щойно я помию волосся чимось іншим.

На три дні я повернулась до мого попереднього догляду (Шампунь та бальзам Elseve Hyaluron Plump + Чорні капсулки Ellips). Єдине що змінилося, пухнастяться трохи сильніше, але воно таке ж сяюче, м'яке та не плутається.

Єдине, що мало схожий успіх на моєму волоссі - Tyrrel Maxxi Therapy Moisture, але навіть тут Absolut Repair Gold має перевагу - накопичувальний ефект.

Застосування:

Хоча в інструкції зазначено 3-5 хвилин, не витрачайте засіб дарма і дайте йому попрацювати 15-20 хвилин.

Одного пакетика мені вистачає на 3 рази (15 мл семпл), пробувала використовувати половину - різниці немає, тому цілком справедливо можу назвати продукт економним (тут важливо уточнити, що волосся не густе і вся моя довжина легко поміщається в кулачок).

На волосся наноситься дуже легко, щойно вона торкається волосся, воно моментально розправляється та стає гладеньким наче водорості, навіть якщо воно було сплутаним (це я також перевіряла, не розчісувалась перед миттям волосся та спеціально плутала його під час миття).

Аромат просто фантастичний, довго тримається на волоссі. Так припав до серця, навіть парфуми використовувати не хотілось (P.s якщо хтось чув щось подібне в парфумерії, поділіться🙏)

На фото До/Після шампунь + маска + незмивна сироватка.

Сказати що це любов, не сказати нічого.

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Шампунь також є за що похвалити.

Обожнюю формули, що легко піняться, розходується економно.

Аромат цікавий, схожий на люковсу парфумерію. М'яко очищає шкіру голови, не сушить волосся.

Справжній приборкувач моїх бейбі хейр, тепер вони не стирчать і не вибиваються із загальної картини.

Як на мене, фото До/Після говорить само за себе.

Цей продукт я тестувала першим. З одного боку волосся таке сяюче, а з іншого боку воно плутається, немає тієї божественної гладкості, як після маски. Це вперше, коли від продукту волосся подобається на вигляд, але не подобається на дотик.

Застосування:

Спочатку я наносила її 4 хвилини на віджате волосся, з яких приблизно хвилину втирала сироватку (все як по інструкції) і ще 3 хвилини тримала під шапочкою. Але з таким підходом, від цієї маски коефіцієнт корисної дії рівний 0. Експериментувала з кількістю, але все одно результат був “ну таке”. Дякую YuliHrytskoff за пораду протримати довше. Я тримала 10-15 хвилин. Наче краще, але все одно не фонтан.

Сироватка має дуже рідка та масляниста. Очікувано дуже легко наноситься. Розхід у неї доволі великий (приблизно 2-3 такі жменьки мені потрібно) виробник рекомендує 2-3 натиски помпи.

Аромат найяскравіший зі всієї лінійки та більш терпкий. Він настільки нав'язливий, навіть парфуми не змогли його перебити. До всього, він довго залишається на волоссі, ба більше, я чую його навіть після нового миття волосся іншими засобами.

Я ще можу пробачити йому ціну, хоча на мою думку вона завищена, але цей прилипливий аромат - ні.

Не можу сказати що я нею розчарована, в комплексі вона наче не погана, але повну версію не візьму.

З новими продуктами мені важко зорієнтуватися скільки його потрібно, методом проб та помилок вивела, що порції з 1/ 5 семплу мені цілком вистачає, 1/3 семплу вже багато і волосся втрачає свою розсипчастість та робить кінчики трохи жорсткими.

Зазвичай я використовую олійку або незмивний догляд перед сушінням волосся, але заради чистоти експерименту після маски я не наносила сироватку і дійшла до висновку, що з нею, що без неї різниці майже немає. Трошки електризується волосся, але з цією проблемою може впоратись і спрей Розкіш Олій, який коштує в 4 рази дешевше і вистачить його значно на довше.

Якщо якусь потребу може закрити бюджетний продукт, я оберу цей варіант без роздумів.

Аромат як і шампуню, не такий нав’язлий. Розхід в середній.

  • Маска це взагалі найкраще, що трапилось з моїм волоссям, візьму повну версію і вам від душі раджу.
  • Незмивна сироватка не має такого ж успіху, але підсилює дію маски, якщо працюють в комплексі по черзі.
  • Шампунь сподобався, але поки не готова придбати повну версію.
  • Незмивна сироватка не надихнула, очікувала більшого.

За цей тиждень я і забула, що таке спутка, гребінець ковзає по волоссю наче ніж по маслу.

Це було одне з найкращих тестувань, дякую MUC🖤