Vikulyk

Як це зручно, консилер і хайлайтер в одному стіку

Як це зручно, консилер і хайлайтер в одному стіку

Хочу вам показати досить цікавий продукт від Vistudio і розповісти про свої методи використання цього прикольного олівчика, який виконує багато функцій.

У мене відтінок 002/012: консилер тут світло-середній з лососевим підтоном, який круто маскує мої синячки; хайлайтер-дуже гарний, іскристий відтінок шампанського.

Мені подобається багатофункціональність косметичного продукту, його досить зручно брати з собою, він не займе багато місця в сумочці і з ним можна швидко надати здорового і сяючого вигляду шкірі❤️

Як це зручно, консилер і хайлайтер в одному стіку

Консилер дуже гарно маскує синячки, в мене якраз були безсонні ночі, адже захворіла дитина і ефект, як то кажуть "на обличчя"

Олівчик-консилер м'який, гарно розприділяється і рівномірно лягає, шкіру не сушить.

Мені подобається цей консилер тим, що можна акуратно замаскувати якісь нерівності в макіяжі, наприклад криву стрілочку чи не рівний контур губ, не потрібно макати кісточку в рідкий консилер, адже у формі олівця підкоригувати це набагато зручніше!

Олівець-хайлайтер мені подобається красивим сяйвом шампанського, у нього дуже гарний блік, він рівномірний,і без білої бази.

Приємно використовувати хайлайтер без додаткових інструментів, просто нанесла на шкіру і прибила пальчиком, тому, якщо ви збирається десь у дорогу візьміть його з собою і зекономите багато місця.

Сяйво тут дуже гарне, блискітки середньої величини, вони гарно зливаються зі шкірою.

Також тут хороша стійкість і пори він не забиває.

На мою думку такий багатофункціональний олівчик-дуже зручний і корисний, серед різноманіття моїх косметичних засобів приємно здивував і виявився дуже потрібним ❤️