MAXIMOVA🌷

Хайлайтер LN Pro

Хайлайтер LN Pro

Якщо вам потрібен хайлайтер на кожен день, такий щоб делікатно підсвічував потрібні зони, а не сяяв так, що видно з космосу - то ви його знайшли! Я серйозно! От прямо зараз візьміть і замовте!😁

Я як купила його взимку - так досі і використовую щоразу коли фарбуюсь (це приблизно вже 4 місяці)! Для мене це показник, тому я сміливо рекомендую до покупки цей продукт👌

Хайлайтер LN Pro

У відео намагалась передати всю простоту та естетику даного продукту. Свотч відзнятий у різних освітленнях.

У прозорому футлярі з якісного пластику розміщений рефіл. Він ніби знаходиться в кубику льоду. З часом від використання простір навколо рефілу затирається але мені все одно подобається упакування. Кришка відкривається важкувато, але є один секрет: при відкриванні варто трохи надавити на кришку вперед і вуаля, все без проблем відкриється.

Формула ніжна і кремова, краще наноситься пальчиком на тональний або пудру (експериментуйте і визначите свій улюблений спосіб). Хайлайтер добре вполіровується в шкіру, не підкреслює рельєфу, не залишає плям, надає красиве сяяння без БУМ💥 ефекту. Стійкість мене влаштовує, під кінець дня я все ще його помічаю на шкірі.

Світловідбивальні частинки дуже дрібні, окремих крупних блискіток чи глітеру в ньому немає. Тому продукт дарує красиве ніжне підсвічування. Ним я роблю акценти на вилицях та під бровами.

Якщо ви любите хайлайтери супер сяючі - проходьте повз! Це не ваша історія, щоб потім не розчаровувались.

В лінійці всього два відтінки, які дуже схожі. Коли свотчила їх, вагалась, який обрати, бо вони майже однакові. Зупинилась все ж таки на 102. Він виглядає досить природньо в макіяжі.

Покупкою задоволена👌