Sofiia Ts

М'який очищувальний гель для обличчя Lagom Cellup Gel To Cleanser

М'який очищувальний гель для обличчя Lagom Cellup Gel To Cleanser

Всім привіт! Цей гель для вмивання зацікавив і мене і багатьох, тому присвятила йому окремий пост.

В чому ж його особливість? Він абсолютно не піниться та має незвичну формулу: гель перетворюється у водянисту структуру, яка очищує і зволожує шкіру. Я не знала цієї особливості, подумала що це брак 😅 Проте він буквально при контакті з водою розчиняється. Тому насамперед я нанесла засіб на обличчя і потрохи додавали води на лице.

Після вмивання відчуття, ніби ти уже нанесла зволожуючий засіб на обличчя. Коли порушений барʼєр, чи є відчуття стягнутості після вмивання, це буде ідеальним продуктом!

Я використовую вранці, бо часто не маю потреби використовувати повноцінну піноутворюючу умивалку, але води буває недостатньо.

Water, Dipropylene Glycol, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, 1,2-Hexanediol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Tromethamine, Urea, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Portulaca Oleracea Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Butylene Glycol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Alcohol, Geranium Maculatum Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Phenoxyethanol, Rose Flower Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Styrax Benzoin Gum, Commiphora Myrrha Oil, Coconut Acid, Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Maltodextrin, Hydrolyzed Vegetable Protein, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Dimethicone, Hydrogenated Lecithin, Cetyl Phosphate, Sodium Ascorbyl Phosphate.

Засіб має багато зволожуючих компонентів: вода, гліцерин, гіалуронова кислота, та велика кількість олій та рослинних екстрактів. Також є сечовина, спирт (невелика кількість), силікон (але аж в кінці списку). Піноутворювачі абсолютно відсутні, все спрямовано на утримання вологи в шкірі.

Продукт специфічний і не для всіх, тому тут треба враховувати всі за і проти. Хто потребує делікатного вмивання, має суху та чутливу шкіру, порушений захисний барʼєр засіб буде суперовим! Для жирної і комбінованої шкіри точно не варіант, буде заслабкий. Моя особиста оцінка 7/10, в окремих випадках буду її використовувати 🙌