Додаємо тіні за допомогою румʼян Lamel 404
LAMEL 404 TAUPE -моє відкриття для знайомства з контурингом.
Я продовжую вдосконалювати свій самомакіяж і за допомогою дописів дівчат у клубі я дізналась про такий чудовий продукт, який створює природні тіні на обличчі.
Фото упаковки робила одразу, як вони приїхали до мене.
Як бачите, є захисна слюда, упаковка приїхала не пошкоджена, що є великим плюсом. Адже саме упакування трохи крихке.
На останньому фото- в користуванні протягом двох місяців.
Я колись мала такі румʼяна у іншому відтінку, після невдалого падіння, нажаль розсипались. Але тепер я знаю про їх крихкість і стараюсь, аби вони не падали.
Отже відтінок 404. Він ідеальний, без рудини, а має гарний сірий холодний підтон.
Текстура дуже приємна, пудрова, оксамитова.
Румʼяна легко наносяться, не роблять нерівномірних плям.
Спочатку я зволожую обличчя, наношу тональний, а потім за допомогою скошеного пензлика набираю та наношу на скули. Поверх цих румʼян вже наношу рідкі кремові у рожевому відтінку. Виходить трохи вологий та натуральний фініш, натуральний румʼянець але з з природними тінями. Може здатись, що забагато рожевого, але зараз такий тренд😄 Зайве можна забрати))
За допомогою сухого спогад можна трохи забрати, якщо вам здасться забагато. Але з 404 важко перестаратись.
Я помітила, що на фотографіях моє обличчя виразніше виглядає.
Насправді, методів нанесення є дуже багато, тут треба підглядати у дівчат або дивитись відео на ютуб, тік-ток та пробувати.
Я вже майже два місяці користуюсь, вони вже стали невідʼємною частиною мого макіяжу і шкодую, що не мала їх раніше😌
Якщо ви ще їх не маєте, то любʼязно запрошую до нашого клубу♥️
Доречі, на сайті зараз діє гарна акція-блиск топпер у подарунок при купівлі товарів Lamel на невеличку суму🌷
Коментарі (0)