Kristina S

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Хочеться виділити миле упакування - чорна картонна коробочка з бантиком і логотипом бренду. Приємно отримувати такий пакуночок. В середині на мене чекали засоби у тревел форматах. Спочатку мені здалося,що цього вистачить рівно на 4-5 миття. Спойлер - за 4 застосування я досі не використала жодної саше.

#testmakeupclub

В залежності від води, способу миття, висушування,укладання моє волосся виглядає по-різному. Тому з моменту отримання милої чорної коробочки з бантиком і до цього часу, я тестувала продукти різними способами.
Моє волосся не просто кучеряве, а має "два шари"(тут вже виникає складність і через це догляд відрізняється). Нижній шар,що ближче до тіла не так сильно в'ється,меньше пошкоджене, гладке і майже не січеться. На другий день воно практично пряме, я можу розчесати майже без зусиль. Чого не скажеш про верхній шар - пошкоджений сонцем, тертям. Воно пористе і не таке приємне на дотик. І мабуть потрібно виділити ще третій вид 😅 - волосся біля обличчя. Це щось середнє між першим і другим. Воно гладке,при цьому в'ється більше за все,але завжди січеться. Шкіра голови схильна до жирності(мию волосся раз на 2 дні,але за потреби гарної укладки можу кожен день). Через структуру волосся виглядає об'ємним, але насправді воно не густе.

За декілька днів до тестування я пішла в перукарню і підрівняла декілька см відрізавши посічені кінчики. Тож тепер довжина "по лопатки ".

Також дуже важливий момент - річкова вода з крану. Третій рік я мию волосся цією водою через відомі обставини і звісно це впливає на стан волосся і шкіри голови і на промиваючу здатність засобів.Після миття я споліскую "чистою" водою набраною із спеціальних місць,яка теж далека до ідеально прісної.

1. Шампунь(1 нанесення) +змивна сироватка+ маска+ лівін на все волосся. Висушене природнім шляхом.
2. Шампунь(2 нанесення) + змивна сироватка+лівін на все волосся. Висушене феном.
3. Шампунь(2 нанесення) + змивна сироватка+ лівін на верхній шар. Висушене феном.
4. Інший шампунь на корені+шампунь L'Oreal на корені і довжину+ сироватка+маска+лівін на верхній шар. Висушене феном.

Має в'язку білу консистенцію. Піноутворення сильне. Приємний унісекс аромат,що залишається до наступного миття.
Під час першого використання я вичавила немало засобу,бо ще не розуміла розхід. Піни утворилося дуже багато і я не стала наносити повторно,хоча завжди так роблю. Наступні рази я наносила два рази але невелику кількість,спочатку "чайну ложку ", потім пів чайної ложки.
Пляшечка об'ємом 100 мл. Я зважила до/після використання і дійшла висновку -на одне миття потрібно 6-7 грамів шампуню.


Враження - після змивання я відчуваю гладкість,волосся не жорстке, немає очищення "до скрипу". Шампунь дуже м'яко очищує,крайній раз я навіть нанесла на усю довжину (чого не роблю з підліткового віку) і на дотик волосся було таке ж гладке і м'яке.
Але через це моя схильна до жирності шкіра жирніє трохи швидше ніж завжди.

Змивашки у такому форматі я ще не використовувала, тому було дуже цікаво тестувати.
Пляшечка у тревел-форматі 75 мл.
Консистенція масляниста,рідка.
Аромат як уся лінійка,але насиченіший і вже не так подобається. Близько вдихаючи я відчуваю трав'яні ноти.В інструкції рекомендовано витримувати 2-3 хвилини. В залежності від вільного часу я можу почекати трохи довше. Для одного використання мені вистачає чайної ложки засобу. Наношу на відтиснуте волосся руками або рушником.


Враження - я була дуже здивована,адже не очікувала,що вже на цьому етапі зможу розплутати волосся. Одразу після розподілення, пальцями прочесую і "жмакаю" - утворюються гарні гладенькі "водорості".Наношу тільки на довжину. Після змивання волосся чисте і приємне на дотик, зовсім не маслянисте.  Мені сподобалась ця змивна сироватка. + розхід дуже економний(за чотири використання вона зменшилась всього на декілька мм.)

Маска з іншої серії,але якраз про неї я вже чула раніше і бачила багато гарних відгуків.
Маю п'ять саше по 15 мл. На мою довжину одного пробника вистачає на три рази мінімум.
Відкривши її я побачила жовту, в міру густу масу з шимером. Це найбільш сяюча,в прямому сенсі, маска якою я користувалася. Після нанесення на волосся відчуваю,як моя внутрішня дитина насолоджується. Нажаль після змивання від блискіток немає сліду,про що не скажеш дивлячись на нігті( на натуральних,під кутикулою залишається аж на наступний день).
Аромат приємний,не нав'язливий.
Наношу мінімум на 5 хвилин, після прошусування рушником.


Враження - маска добре розплутує волосся. Після змивання воно приємне на дотик і м'яке. Помітила,що використовуючи її разом із змивною сироваткою,волосся більш напитане. Але зважаючи,що нижній шар не пошкоджений,він виглядає обтяженим під кінець дня.

Це звичний засіб в моїй рутині. Без незмивного засобу я не уявляю вкладання волосся.
Незмивна маска має кремову,білу консистенцію. Аромат - щось середнє по насиченості між шампунем і сироваткою.
Розподіляється легко, вологе волосся повністю поглинає засіб.
На долонях,після вкладання волосся я відчуваю ніби жорсткість.
Лівін окреслює завиток і утворює легкий каст(шкаралупа,що утворюється після висихання).
Намагаюся наносити лише на верхній шар волосся,аби не обтяжувати.

Повернемося до схеми нанесення засобів на початку допису:
1. При першій техніці волосся було наповнене і гарно блищало,але для нижнього шару цього було забагато. А для шкіри голови замало очищення.
2. На цей раз висушувала феном(з дифузором),який надав об'єму і трохи розпушив волосся. Можна б було нанести більше лівіну.
3. Такі ж самі враження.
4. Волосся більш наповнене,але для дуже пористих верхніх пасм все одно не достатньо обтяження.


Нажаль для мене очищення від шампуню виявилося не достатньо. Неприємних відчуттів не спостерігала. Усі інші засоби сподобались,але на більш пошкоджених пасмах я не побачила великих змін. Нижній шар виглядає доглянутим навіть без лівіну і змивної маски.

Також мені дуже сподобався аромат,який залишається аж до наступного миття. В перші години він різкий і насичений,але з часом розвіюється і залишається легкий шлейф.

Сподіваюсь мій відгук був зрозумілим)

Дякую за перегляд 🙌