Хвалюся колекцією олівців GlamBee
Олівців багато не буває тому сьогодні відгук на ще одну збірку олівців
Впевнена, що більшість, якщо не всі, користувалися, пробували чи чули про ці олівці
Олівці мають хорошу кольорову гаму, та приємну у використанні текстуру
Також ці олівці мають нашумівші відтінки, а саме 110 та 111 відтінки, але мені ті відтінки не дуже подобаються тому в моїй колекції їх нема
Загалом вони мені подобаються, але рука більше тягнеться до механічних олівців від Colour Intense
А які у вас улюблені відтінки цих олівців?
- Відтінок 102 — взагалі не люблю, погано подивилася і купила бо в приміщенні тоді було темно і не побачила, що він дещо мерехтить тож лежить без роботи
- Відтінок 107 — світленький коричневий, гарний
- Відтінок 108 — світленький відтінок, подібний до 112, але має більшу теплоту, цей відтінок використовую час від часу в комбінації з коричневим від Patricia Ledo
- Відтінок 109 — схожий на 107, але 107 має більше фіолетовий, а в 109-го щедо помаранчевий відтінок
- Нашумівшого 110-го відтінку в мене нема бо він мені не подобається, взагалі не розумію того гайпу навколо нього, чула безліч відгуків що це універсальний нюдовий олівець, але на моїй губах він йде в помаранчево-рожевий і на мені це виглядає ну дуже дивно і не красиво
Відтінок 112 — цей відтінок я вважаю більш нюдовим в порівнянні з 110-м, він світлий нейтральний, цуй відтінок теж часто використовую в комбінації - Відтінок 113 — колір дещо дивний, але загалом дуже гарний, його можна наносити на цент, можна і на всі губи, але це вже залежить від того, який у вас кольоротип, цей відтінок теж використовується в комбінації
- Відтінок 114 — класний відтінок, коричневий з багряним, його найчастіше наношу на всі губи, а зверху блиск
- Відтінок 115 — гарний, дещо багряний відтінок з вкрапленням рожевого, його також наношу на всі губи та покриваю блиском, або ж задишаб так
Коментарі (0)