SHEGLAM Sun Sculpt Cool Toned Liquid Contour Stick, Golden Sun
Я знову повелась на хайповість продуктів з інтернету. Особливо на бренд SheGlam. Всі розхвалюють колір Soft Tan, але очевидно що він за сірий. Наступний у лінійці Golden Sun, тому я обрала його.
За доволі бюджетну ціну ми отримаємо притомне пакування. Щільний пластик, який проживе у вашій косметичці не один рік. Та й взагалі, дизайн тут симпатичний і цікавий. Мені подобається. Знаю, що у декого він протікає, але в мене все добре.
Далі колір. Скажу чесно - це бронзер, не скульптор. Можливо, коли в мене буде засмага я зміню свою оцінку, але поки це не те що було потрібно. Світлий, теплий коричневий. Добре що він не помаранчевий і не надто червоний. Це додаємо йому універсальності. Гарний колір бронзера для світлошкірих.
Наносила спонжем - нормально, але ефект виходить над-то ніжним. Потрібно робити кілька шарів для насиченості. Також треба якомога швидше розтушувати продукт, бо він може залипнути на шкірі.
Взяла свій улюблений пензлик для кремового скульптурування - так вже краще. З першим шаром продукт розтушовується акуратно і наси чено. Але через водянисту текстуру пензлик стає вологим. По відчуттям не приємно і я зразу же біжу його мити.
Загалом продукт нормальний. Симпатичне пакування, нанесення і результат на обличчі притомний. Але чомусь не хочеться ним користуватись. В мене вже є кремовий скульптор від Fenty Beauty і він значно більше мені подобається. З ним легко і просто та і колір вдалий.
Це адекватний рідкий бронзер, але я ж то хотіла скільптор. Мабуть, проблема саме в кольорі. Він мені не підійшов тому і продуктом користуватись не дуже хочеться. Щоб швидше використати, наношу під тоналньний спонжем. Якщо SheGlam випустить нормальний відтінок скульптору, то спробую ще.
Коментарі (0)