anya_kozachenkoo

Estee lauder futurist hydra rescue moisturizing makeup broad spectrum SPF 45 1n0

Estee lauder futurist hydra rescue moisturizing makeup broad spectrum SPF 45 1n0

Перед покупкою досить дорогого тонального, я передивилася купу відгуків і якраз на нього була класна знижка, і я вирішила, що цей день настав😅

Взяла у відтінку 1n0, так як тестила 1n2 і він мені був затемний. Почну з пакування, дуже гарний тюбик у 35 мл, виглядає стильно, є помпа, що дуже зручно. Відтінок мені підійшов дуже класно, але на літо все ж буде засвітлий, наноситься безпроблемно, текстура рідка, аромат легкий, але все ж трохи відчувається. В мене шкіра схильна до жирності, цей тон все ж більш для сухої, нормальної, але і на моїй шкірі він себе почуває добре. Має вологий фініш, тому я обов'язково фіксую тон пудрою. Протягом дня може западати в пори та мімічні зморшки, може і підняти шелушіння, якщо вони є. Наче й непоганий тон, але для мене неідеальний, до слова Lamel smart skin я люблю більше 😅

В наступному дописі поділюсь з своєю знахідкою тону на літо❤️

24 квітня, 2024
anya_kozachenkoo
24 квітня, 2024