SomovaFM

Об'ємні вії цієї весни з тушью від ViSTUDIO

Об'ємні вії цієї весни з тушью від ViSTUDIO
Об'ємні вії цієї весни з тушью від ViSTUDIO

Продовжую свою подорож по Італії з брендом ViSTUDIO. Мені завжди подобався погляд в макіяжі італійок та їх розкішні вії.

Ultra Volume Mascara - надасть італійського шику до будь-якого погляду. Туш не тестується на тваринах, не містить парабенів та має в складі зволожуючі та регінеруючі компоненти.

Туш представлена в чорному тюбику, з єдиним мінімалістичним написом. Ця стриманість так і манить її розгадати. Сама туш доволі густа по консистенції, її не набирається забагато на щіточку, дякуючи вузькому горлишку.

Об'ємні вії цієї весни з тушью від ViSTUDIO

Туш націлена для додавання об'єму власним війкам та має відповідну щіточку - пухку, схожу на лохматого їжачка продовгуватої форми.

Щетинки здаються доволі грубими, але на війках при несенні не відчуваються взагалі.

Така щіточка гарно розподіляє війки та обережно тонким шаром наносить саму туш. Навіть у два-три слої туш не буде виглядати наляпісто або осипатися. Ніяких комочків чи склейкі вій, немає ніякого обтяження.

В мене коричневий колір, як розтоплений молочний шоколад. На віях виглядає дуже натюрель та має трохи матуючий ефект.

Стійкість в туші чудова, вона спокійно протримається робочий день не осипаючись. При цьому змивається туш доволі легко за допомогою міцелярної пінки.

Туш не тільки додає об'єму, а й злегка подовжує мої війки надаючи їм легкого вигіну вгору, таким чином вони стають більш помітними.

Ефект мені дуже подобається, погляд одразу стає виразнішим та кокетливими.