Kristina S

Bless Beauty Permanent Tinted Brow

Bless Beauty Permanent Tinted Brow

Кожна з нас під час макіяжу приділяє увагу бровам. Вони дійсно кардинально змінюють погляд і вигляд у цілому. Але комусь потрібна на це хвилина і прозорий гель,а хтось витрачає втричі більше часу на профарбовування і т.д.


Мені пощастило мати густі і темні брови(темно-коричневі). В підлітковому віці з цікавості я декілька разів профарбувала їх чорним олівцем(уявляю як це виглядало). Наразі навіть є звичайний олівець для брів,планувала заповнювати пустоти,але не підійшов колір. Я не засмутилася,тому що мої брови з правильно наданою формою безбарвним гелем вже виглядають гарно. Але при цьому в мене зовсім немає навичок оформлення.Тому побачивши туш для брів Bless,я вирішила зробити собі виклик.

Bless Beauty Permanent Tinted Brow

Permanent Tinted Brow - виконує одразу декілька функцій: фіксує та надає кольору волоскам.
Асортимент тінтуючої туші представлений в чотирьох варіаціях кольору. Я довго обирала відтінок,бо не розуміла свій колір. Зупинилася на - 03 Dark Brown. На щастя підійшов,але можливо і 02 Medium був би гарним.
Упакування звичне для гелів - пластикова продовгувата туба,а в ній силіконова щіточка зі спіральними волосками. Сам засіб був із захисною плівкою.
Об'єм- 8 мл. Зважаючи на використання -вистачить на довгий час.

Демакіяж відбувається дуже легко. Достатньо протерти декілька разів ватним спонжем змоченим міцелярною водою.

Фіксація - середня. Брови тримають задану форму,але при цьому залишаються вміру рухливими.
Стійкість - туш після висихання(буквально декілька хвилин)не відпечатується на пальчиках. Сама по собі не осипається, тільки якщо інтенсивно потерти. Якщо не мочити,протримається до змивання.
Відчуття - рухаючи бровами я трохи відчуваю,що є засіб.


Перше використання
Чесно кажучи, я навіть зрозуміла,що виходжу із зони комфорту)
Легкими рухами по всій довжині придала форму і не могла повірити,що це так легко. Проте парадокс - наступне використання пройшло не так гладко.

У моєму випадку туш для брів Bless Beauty підкреслює природній колір і зовсім трохи надає темнішого відтінку, фіксує волоски. На оформлення витрачається буквально одна хвилина і Ви самостійно регулюєте насиченість кольору.Я рада,що змогла "потоваришувати" з новим для мене засобом.
Порада - профарбовувати легкими рухами,аби щіточка не торкалась шкіри. Інакше можна наставити плям і доведеться починати з початку.

Дякую за перегляд 🙌