zhuzha

зволожувальний гель для вмивання від Simple

зволожувальний гель для вмивання від Simple

Усім привіт!

Сьогодні піде розмова про останій засіб від нідерландського бренду Simple.

Як я вже писала в інших дописах, ця компанія є дуже гарним зразеом для інших, бо не тестує свої продукти на тваринках, а також усе пакування є переробним( тобто його можна використовувати повторно)

Поїхали!

Упакування:

Це звичайний гнучкий тюбик, через його форму дуже легко використати увесь продукт до останньої крапельки, розрізавши навпів. Але я помітила єдиний мінус. Для таких любительок як я, які люблять вмиватися під час душу, є недолік. Через те що це тюбик, на кришку зтікає вода і якщо під час душу узяти його та перевернути догори ногами, під час гарячого душу буде струйка з холоднющої води. Вона звідти нікуди не дівається, лише якщо перевернути її. Лише так. Але якщо ви вмиваєтесь лише біля вмивальника, то проблем не буде.

Текстура:

Це дуже щільна мильна субстанція. Дуже класно пінеться. Має ненав'язливий аромат. Через свою щільність, треба повністю розпінити в руцях, але це свого роду і плюс, бо з цього виходе економічність)

Ефект:

Відчувала на початку чистоту, але потім щось трапилось, він мене капітально розчарував(

Активні речовини:

Окрім гліцирину, який буде пом'якшувати, нічого не побачила, просто вмивачка, не більше і не менше🤷‍♀️

Кому підійде:

Комбі, нормальна - можна використовувати 2 рази на день. Жирна - тільки ранкова рутина. Не можу порадити сухому типу шкіри, бо ж сульфат, 2й у скаді😵‍💫. Через це не дуже підійде для чутливої шкіри. Знаю що тік ток гуру казали що для усіх класно буде, але на жаль це не так... Я маю жирну шкіру. І не знаю що це за така пародаксальність, але мені мало вмиватись 3 рази на день вмивачками від Simple😵‍💫, що не є ок...

Особисті враження:

Мені не сподобалося(, скільки б разфв я не давала надію бренду, нічого так з ним і не вийшло. Єдине, міцелярна вода гарна, але з усім іншим аж ніяк відносини не склалися(. Пізніше почало обличчя жирнитись, було іноді відчуття що погано промиває, я намагалась з нею подружитися, і так, і сяк, і на перекосяк, не-а. Іноді що і гідрофілку погано змиає, через що і могло мені забити пори, що правда пізніше.

P.s. Тут точно знаю, що цей засіб багато хто полюбляє. Вважає еталоном, багато блогерів рекомендують. Я дуже рада за вас, що вам підійшло, але в мене не слалось(

Дуже дякую що читаєте мене, люблю, цілую, обіймаю❤️