Оксана Князєва

Dermalogica Age Bright Clearing Serum

Dermalogica Age Bright Clearing Serum

Мені часто роблять компліменти стану моєї шкіри і кажуть що мені пощастило мати непроблемну шкіру😅

Але мало хто зна,що я довго не могла позбутися закритих комедонів, які буквально у мене були по всьому обличчу.

Є люди, яким бюджетні засоби допомагають ,щиро вам заздрю ,але моя шкіра мені казала: «Раскашеливайся!» 😂

І честно кажучи ,я стільки коштів витратила на всякі бюджетні, не дієві засоби,що за ці гроші можна було придбати декілька

дорогих але дійсно працюючих продуктів.

Тому зараз захотілось більше писати про свій догляд,та ділитися з вами косметикою від якої є результат, і головне на який не треба довго чекати.

Я знайшла фото "До" тільки 2-річної давності ,я тоді рідко робила фото крупним планом,бо стан моєї шкіри мене не влаштовував. Зараз ,звістно,періодично зʼявляються висипи, перед критичними днями,коли можу наїстися багато солодкого або просто коли гормони шалят, але стан шкіри мені подобається.

І підтримувати шкіру в гарному стані, як раз допомагає ця сироватка.

Dermalogica Age Bright Clearing Serum

Сироватка від Dermalogica відноситься до засобів ,результат яких можна побачити на 5-7 день використання.

Засіб спрямований не тільки на лікування акне та проблемної шкіри ,але й одночасно бореться з пігментацією та віковими змінами.

Тож, ця сироватка для тих,хто мріє про рівний рельєф шкіри без висипань і без мімічних зморшок.

  • Сироватка в скляній баночці зеленого кольору .В мене обʼєм 10 мл,в такому розмірі йде в наборі Active Clearing Clear + Brighten Kit. Але сироватка продається і окремо.
  • • В середині піпетка ,яка добре тримає засіб в середині і без натиску сироватка з неї не витікає. Акцентую на цьому увагу бо буває ,що з піпетки просто так все тече.
  • Аромат сироватки мені нагадує Мохіто, ніжний мʼятний травʼяний аромат. Він дуже легкий ,відчувається тільки при нанесенні і швидко вивітрюється.
  • Консистенція дуже рідка трішки густіша за воду. Легко розподіляються по шкірі обличчя і завдяки такій консистенції витрата сироватки мінімальна. Мені буквально вистачає каплі 4-5 на все обличчя.

Вода, ніацинамід, бутиленгліколь, гідрогенізована касторова олія ПЕГ-40, саліцилова кислота, екстракт грибів шиітаке, гліцерил глюкозид, олія шавлії, фітинової кислота, терпинеол, тимол, масло цедри апельсина, масло листя розмарину лікарського, масло насіння гібридного розмарину, квіткову олію герані, масло лаванди вузьколистої, масло цедри лимона, полідекстроза, гліцерин, декстрин, амилопектин, капрілілгліколь, етілгексілгліцерін, ксантанова камедь, пентіленгліколь, гідроксид натрію, ізоаміллаурат, лімонен, ліналоол, гераніол, цитронеллол, феноксіетанол.

По складу ,ніацинамід стоїть на другому місті,який стимулює синтез власного колагену , має антиоксидантну дію,зволожує шкіру та допомагає боротися з пігментацією ,запобігає появі акне,зменшує пори та знижує жирний блиск.

Саліцилова кислота, екстракти шавлії і розмарину - підсушують і загоюють запалення. Нормалізують вироблення себуму, запобігаючи появі нових вогнищ акне.

Фітинова кислота - пригнічує синтез меланіну у клітинах. Освітлює та вирівнює тон шкіри, запобігає появі пігментації.

Сироватка ідеально підійде для комбінованої і жирної шкіри яку дуже важливо не пересушувати.

Вона швидко поглинається в шкіру,не залишає липкого шару. Виробник рекомендує використовувати двічі на день ,але я частіше наношу її ввечері та закриваю кремом. Після використання сироватки перше що я помітила,це те що шкіра стала менш жирною в Т зоні,перестали зʼявлятися комедони,шкіра виглядає більш свіжою,сяючою,а тон рівним.

Якщо зʼявляються червоні прищіки сироватка швидко підсушує та прибирає почервоніння.Тому ,буває,що я використовую її тільки перед і в період критичних днів щоб запобігти висипам.

Сироватка дає хороше зволоження,з нею мімічні зморшки стали менш помітними

В тандемі з Dailv Microfoliant цього ж бренду або любою ензимною пудрою які покращують здатність поглинати будь-які активні компоненти, які ви використовуєте після очищення ,результат дає шикарний.

Звістно такий ефект ,це не заслуга однієї сироватки ,важливо слідкувати за харчуванням, та мати в догляді ,хороше очищення та зволоження.

Але саме ця сироватка мені допомагає не запускати висипання і підтримувати шкіру в ідеальному для мене стані.