Любити і ненавидіти The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
Чи дійсно він такий чудовий щоб його ненавидіти?
Якщо ви ще не знайомі з цим продуктом то розпочнемо огляд з офіційних джерел та інформації від виробника.
Особливості:
тип шкіри - для всіх типів шкіри, зморшок та зрілої шкіри
ефект - зволоження, зміцнення, живлення, anti-age
як використовувати - на день і на ніч
активні речовини - гіалуронова кислота, кераміди
Активні речовини і результат:
- гіалуронова кислота (2%) з низькою, середньою і високою молекулярною масою - глибоко і поверхнево зволожує шкіру, при цьому зменшує зморшки і вирівнює тон шкіри
- полімер гіалуронової кислоти - підтримує зволоження, допомагає зменшити зморшки та вирівняти структуру шкіри
- пантенол (провітамін В5) - покращує зволоження на поверхні шкіри, що призводить до більш гладкого та повного кольору обличчя
- без спирту, масел, силікону і глютену
За що любити The ordinary:
1. Ціна. The ordinary пропонує продукти з високоякісними інгредієнтами за цінами, які значно нижчі від конкурентів.
2. Ефективність. Дослідження показують що більшість людей задоволені від використання даного продукти і помічають зміни у зменшенні зморшок та зволоженні.
3. Універсальність. Підходить для всіх типів шкір, включаючи чутливу, жирну або акне-схильн шкіру.
4. Чистота формули. Не містить алкоголю, силіконів, парабенів, сульфатів, що робить його більш привабливим дл якористувачів.
За що ненавидіти The Ordinary:
1. Результати можуть не виправдатися. Деякі користувачі можуть не відчувати змін, особливо якщо іхня шкіра вже добре зволожена.
2. Текстура. Для деяких може здатися занадто липкою, особливо якщо наносити продукт в кількох шарах або комбінувати з іншими.
3. Не завжди поєднується з іншими продуктами. Часом може утворювати грудки або кататися.
4. Складність у підборі до інших засобів. Іноді потрібно бути особливо уважним при виборі інших продуктів для поєднання з цією сироватко, щоб уникнути конфлікту інгредієнті.
Мої особисті враження:
Не зовсім добре я розуміла цей продукт. Така собі слизька водичка, яку я наношу на обличчя. Здавалося, що нічого особливого, але нічого поганого в ній також немає — не було жодного "вау" ефекту, про який я думала,
до сьогодні...
Я не дуже ретельно ставлюся до послідовності нанесення косметичних засобів: усіх цих кремів, тоніків тощо. Зранку я наношу крем, а ввечері - те, що під рукою, іноді згадую про цей гіалуроновий засіб і все здається нормальним.
Але коли я почала писати цю статтю, я зрозуміла, що відчуваю на своєму обличчі саме той ефект, про
який вони говорять, зморшки, вони дійсно меньш глибокі, деякі взагалі не помітні.
А як щодо зволоження, хмм... ну тут кардинальних змін я не відчуваю. Можливо, якби я дотримувалася інструкцій і використовувала цей засіб регулярно вранці та ввечері то й отримала б всі заявлені обіцянки виробником.
Я ще тестую цей продукт, тому подивимося згодом...
Коментарі (0)