Sofiia Ts

My lip products collection. Частина 2. Колекція всіх блисків та помад для губ

My lip products collection. Частина 2. Колекція всіх блисків та помад для губ

Тут в мене різноманітності більше, і кожен продукт мені подобається, в кожного є своя ізюминка. Більшість помад є бюджетні, ціна одної не більше 300 грн.

В мене в запасі 12 засобів, 4 з них матові, і 8 - блиски та тінти. Всі продукти я наносила в один достатньо грубий шар без олівця, щоб максимально побачити різницю в кольорах.

My lip products collection. Частина 2. Колекція всіх блисків та помад для губ
My lip products collection. Частина 2. Колекція всіх блисків та помад для губ

1. rom&nd Zero Matte Lipstick Dusty Pink 01 - матова корейська помада малинового рожевого холодного кольору, залишає матовий бархатний фініш. Губи абсолютно не сушить, можна наносити трішки, напівпрозоро, або нашаровувати для інтенсивності. Варіант не стійкий, проте може залишати невеликий пігмент на губах, сходить з губ дуже натурально. Дизайни цього бренду я взагалі обожнюю, вигляд люксовий. Ця помада упакована в квадратну матову упаковку, якою дуже приємно користуватись.

2. LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick 402 Spicy - матова кремова помада в кольорі теплий нюд. Якість посередня, має властивість скочуватись та сушити губи при великій кількості нанесення. Тому найкращий спосіб це наносити її похлопуючими рухами, вбиваючи помаду в губи. Тоді і стійкість буде краща! Упаковка теж не дуже якісна, може відкриватись в сумці, достатньо легкий пластик. Проте це дуже хороший бюджетний варіант нюдової помади.

3. NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream 32 Rome - кремова матова рідка помада, колір пильно-трояндовий (хоча упаковка взагалі в іншому кольорі). Це найважча помада для користування, бо вона досить пігментована і дуже полосить. Через це користуюсь рідко, хіба в серединку губ класно додавати.

4. Maybelline New York Color Sensational Ultimatte 299 More Scarlet - класична червона матова помада. Має ідеальний підтон, яким підійде усім типам - і холодним, і теплим. Єдиний мінус - низька стійкість, буде потрібно завжди підправляти. Хоча в житті через це дуже приємно та комфортно відчувається на губах і не сушить.

Блисків в мене півроку назад не було жодних 😄 А тут уже 8, і користуюсь реально всіма. Буду по списку йти від найпрозоріших до найяскравіших:

1. Олія для губ Colourpop Lux Lip Oil Dew Drop (на фото не додавала) - легка комфортна прозора олійка, яка має доглядову формулу. Можна наносити як самостійно, так поверх помад чи олівців, не стійка, проте абсолютно не липне та приємна на губах.

2. Бальзам для губ rom&nd Glasting Melting Balm 10 Nu Beige - легкий таючий бальзам, який розчиняється на губах і дає такий дуже соковитий та сяючий фініш. Має легкий нюдовий відтінок. І як він пахне солодко, це солодкі цитруси в баночці! Це іменно доглядовий засіб, проте з олівцем він виглядає дуже класно! Буду точно замовляти ще якісь в інших відтінках.

3. Блиск для губ Eveline Cosmetics OH! My Lips Lip Maximizer Chocolate - фаворит багатьох, і я не виключення. Приємний не липкий доглядовий блиск з ефектом збільшення, який дає більше ефект приємного холодка на губах. Має легенький рожевий відтінок та дуже дрібний шимер. Користуюсь ним майже кожен день.

4. Блиск для губ NYX Professional Makeup Butter Gloss 16 Praline - мій особистий фаворит, нюдовий блиск (більше схоже до плотної олійки), який підкреслює тон губ і робить губи дуже соковитими. Має невеличку липкість, але він набагато стійкіший (в мене тримається 3 години) і більший пігмент, ніж Eveline. Цей колір рекомендую спробувати усім!

5. Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss 18 Golden Sparkle - це був подарунок від подруги, для мене цей блиск досить специфічний - він мені нагадує моду 2000-х 😄 Тому я ним користуюсь вкрай рідко, бо здається, що він мені не йде 😬 Проте блиск дуже хороший, нагадує по якості NYX, але він реально надзвичайно стійкий, він лишається майже на весь день в мене (ну або поки не поїм). Сам блиск має нюдовий колір з крупними блискітками, які дуже гарно переливаються на сонці. Тому прибережу цей блик більше до літа ☀️

6. Пігментований блиск для губ з ефектом тінту rom&nd Juicy Lasting Tint 23 Nucadamia - блиск, який полонив моє сердечко ❤️ Іменно після цього засобу я полюбила цей бренд. Цей блиск виглядає як нюдовий, проте він є досить яскравий - приглушений нюдово-коричневий колір з легеньким червоним підтоном. Він пігментований, проте він лягає дуже рівномірно, якщо наносити легкими тонкими шарами. Він по консистенції не як олійка, а щось таке як водянистий блиск. Іменно ним дуже класно робити губи в корейському стилі. Якісно нашаровується, і сходить з губ дуже натурально та гарно, він не лишає сильний слід на губах, як тінт слабенький. І ще він надзвичайно смачно пахне, та і на смак солодкий 🍧 Але я його випадково розбила, і я замінила на варіант нижче.

7. Блиск для губ з ефектом тінту rom&nd Glasting Water Tint 17 Woody Sunset - цей варіант уже і стійкіший і пігментованіший, проте такий же крутий по якості ⭐️ Має глибокий червоно-коричневий колір, такий трошки вампірський відтінок 😈 Але наноситься також легко і гарно розподіляється. Лишає пігментований слід на губах, але дуже натуральний. Консистенція як в попереднього, і на аромат і смак такий же смачний, ягідний ❤️

8. Блиск для губ NYX Professional Makeup Butter Gloss 07 Tiramisu - варіант, яким я користуюсь найрідше, бо просто мені не підходить 😁 Він має ляльковий рожевий холодний колір, думаю підійде дівчатам з дуже світлою та рівномірною шкірою, яким підходять пастельні тони.

Ось такі помадки в мене, зараз я стараюсь тримати себе в руках і не купляти ще, бо потрібно використати хоч ці 😅 Але маю дуууже багато у обраному, які хочеться ще спробувати. Яка улюблена помада зараз у вас, і чи часто користуєтесь? 🥰