Anna_feerie

Молочко для демакіяжу з 14 інгредієнтів

Молочко для демакіяжу з 14 інгредієнтів
Молочко для демакіяжу з 14 інгредієнтів
Молочко для демакіяжу з 14 інгредієнтів

Сьогодні хочу розповісти про молочко для зняття макіяжу від польського бренду AA Cosmetics. Цей бренд для мене відкрила наша розумниця Свідома клієнтка , тільки в неї трохи інша версія, я ж обрала найбільш делікатний варіант для реактивної шкіри🥰.

Молочко для демакіяжу з 14 інгредієнтів
Молочко для демакіяжу з 14 інгредієнтів

Мабуть, це ледь не вперше мені трапився засіб з настільки лаконічним складом: всього 14 інгредієнтів, ще й натурального походження! Вода, емоленти, гліцерин, бетаїн, алантоїн, пребіотики, пантенол, сечовина - таке відчуття, що це інгредієнти відновлюючого крему, а не очищуючого молочка)).

Текстура звичайна для такого типу продукту, молочко білого кольору. Але от із віддушкою вийшло не дуже вдало: виробник певно не хотів додавати ароматизатори, проте молочко все ж пахне, причому пахне технічним неприємним ароматом. Для мене це щось з розряду машинного масла, виробничого цеху тощо. Зовсім не те, чого очікуєш від косметики)).

Ідеальне рішення для мене - перед демакіяжем нанести на зап'ястя олійний парфумчик Al Rehab😁. Тоді я відчуваю ноти парфуму, а не той неприємний технічний фльор)).

Якщо ж говорити про ефект - то молочко АА чудово справляється з основною задачею. Тобто гарно та дууууже ніжно очищує шкіру від макіяжу. Єдине, це розхід - він доволі великий (але я думаю, це також через натуральний склад). На фото я нанесла свотчі з ВВ крему, помад, олівців та стійкої підводки - і, як бачите, молочко доволі добре впоралось з ними, враховуючи, що я приклала ватний диск на кілька секунд.

Але є один недолік: для мене він полягає в тому, що молочко пече очі, якщо потрапляє на слизову. І це мене дуже засмучує, адже завдяки текстурі ним дуже зручно знімати саме мейк з очей, тож я стараюсь робити це максимально акуратно (хоч не завжди виходить).

Тож, в цілому мої враження позитивні, адже продукт виявився максимально ніжним та лагідним до шкіри. Якби ще не було технічного аромату та не пекли б очі - це точно був би кандидат на звання ідеального очищующого засобу для чутливої шкіри.

А так я думаю, що спробую щось аналогічно від цього або іншого бренду, адже, щоб не казали, ніжніше молочка нічого немає).