Революція у світі парфумерії | Новітній, космічний, незабутній Ганімед
Marc-Antoine Barrois Ganymede - аромат, що розірвав ТОПи і спричинив багато суперечок. Сьогодні розберемось: який все-таки той самий Ганімед? 😎
Напевно ви помітили, що мої парфумерні дописи трохи зникли. Як я уже згадувала раніше, це пов’язано з тим, що у моїх органів чуття (і напевно організму загалом) трапився якийсь збій і я не можу на собі носити нічого, окрім легких, свіжий і невагомих ароматів. Тому до уже наявної «важкої артилерії» і тестування новинок я повертаюся рідко.
Відливант Ганімеду у моій колекції уже чимало - близько 5,5 місяців.
За цей час я його неодноразово спробувала, встигла розносити. У висновку вирішила відкласти до теплої пори і тепер нарешті готова розповідати про нього.
Взагалі аромат представлений ще у 2019 році, однак доволі активно його обговорюють і сьогодні.
Ну що дівчата, готові до найбільш незвичного опису парфумів? Такого я ще не відчувала!)
Піраміда
Цікаво, але факт. На різних платформах міститься різна інформація про піраміду звучання цього аромату. Представлю 2 найпоширеніших:
Початкова нота: мандарин
Ната серця: османтус, фіалка, шафран
Кінцева нота: цмин
Верхні ноти: мандарин
Ноти серця: акорд шкіри, османтус
Базові ноти: akigalawood, безсмертник
Мої відчуття аромату
Як я уже сказала, Ганімед - це не усім звичні прості парфуми. Це щось абсолютно новаторське, екстраординарне, неземне.
Так пахнуть гроші, розкіш, достаток. Аромат про прохолоду, свіжість, чистоту, охайність.
Це свіжо надрукований глянцевий журнал, у якого сторінки по краях ще гострі.
Це холодний гірський камінь, у який б’ють води річки і краплі котрої хлюпають на коштовну шкіряну сумку розкішної успішної красуні (чи красеня), від якої віє впевненістю.
Заявлений мандарин, на жаль, зовсім не відчуваю.
Натомість мені відгукується багатьма згаданий стоматологічний кабінет. Щось йодисто-медичне, навіть солонувате в ароматі присутнє. Зазвичай таке відчуваб у парфумах, у піраміді яких заявлений шафран.
Своє звучання парфум розпочинає доволі зухвало, різко і навіть як маскулінний. Саме тут я відчуваю лікарню, стоматологічний кабінет, запах ліків, бинтів й інших не дуже приємних акордів. Тут же шкіряний гаманець чи сумка, наповнені банкнотами 💵
Такі ноти найбільш активно відчуваються перші 15-30 хв, згодом даючи відголоски, своєрідне нагадування протягом усього часу носіння.
До цієї льодяної мінеральної солонуватості з відголосками ліків підключається квіткова нота, завдяки якій аромат звучить більш м’яко і гармонійно. Судячи з піраміди, так себе проявляє османтус та фіалка. Однак вони тут не такі, як у квіткових ароматах. Як на мене, у цьому випадку вони грають зовсім другорядну роль, пом’якшуючи загальне звучання.
Отож аромат солено-мінеральний, шкіряний. Не схожий на будь-який інший, який доводилося відчувати взагалі.
Вважаю його ідеальним на теплу пору року, так як Ганімед чудово освіжає та надає прохолоду. Взимку все більше відчувала запах бинтів, йоду й інших ліків. А гірський, мінеральний аромат заморожували вмить.
Уже з першими теплими днями парфум заграв по іншому.
Спочатку не уявляла його на жінках, однак уже зараз вважаю його стовідсотковим унісекс ароматом.
Стійкість і шлейф.
Стійкість Ганімеду дуже достойна. Я відчуваю його на шкірі весь день, до прийняття душу. Причому протягом усього часу перебування на шкірі, волоссі та одязі, він доволі гучний і насичений.
ДУЖЕ і дуже стійкий. У душі теж треба постаратися, щоб змити аромат із себе. Бо він настільки поглинається шкірою і впечатується в ній, що вони стають одним цілим.
Так, одного натиску дозатора мені більш, ніж достатньо. Максимум - два.
Інакше цей аромат може душити.
Шлейф також відчутний, тягнеться на велику відстань і точно відчутний багатьом!
Ганімед - екстраординарний парфум, що не схожий на будь-який інший.
Для мене він про:
▪️ замшу (мокру замшу);
▪️ мінеральність;
▪️ холодні гірські ріки, водоспади, що оббивають камені й скали;
▪️ свіжо видрукуваний глянець, поруч з яким лежить букет, складений з доларових купюр 🤑(розумієте про який я запах);
▪️ стоматологічний кабінет;
▪️ коштовна шкіряна сумка / шкіряний салон нового авто.
Marc-Antoine Barrois Ganymede - це про характер, достаток, впевненість у собі, досконалість у всьому. Саме такі асоціаціі він у мене викликав.
Коментарі (0)