Yana_Pa🫧

Кращий BB крем Ever

Кращий BB крем Ever

Для початку, напишу вихідні дані, тобто яка в мене шкіра і тон😀. Шкіра нормальна, схильна до невеликої жирності в Т зоні. Колір шкіри світлий, з нейтральним підтоном. Тональний вибирає зазвичай не самий світлий, а наступний після нього ( наприклад перший порцеляна, то я беру той що після нього).

В мене два тюбика 21 і 23 відтінки.

Перший купила 21 відтінку. Діло було на початку осінні, обличчя після засмаги, то 21 був мені трохи світлуввтий. Але я не засмутилася, він ідеально підлаштовувався під шкіру, я додавала трохи бронзера і все було супер.

І ось прийшла весна, вирішила оновити свій ВВ новою упаковкою і взяла вже 23 номе, щоб на літо був трохи темніший. І от він мені підійшов ідеально. Цей відтінок настільки злився із моєю шкірою, що навіть не помітно коли наношу.

Якщо говорити про щільність тону і як він себе веде на шкірі протягом дня. То покриття тону середнє ( можна достроїть до щільного) , загальний тон вирівнює, невеликі почервоніння перкриває ( але не робить маску на обличчі). Фініш - натуральний, трохи сяючий. але не як млинець в маслі😆.

Дуже зручний дозатор і економічний розхід ( за півроку я не закінчила тюбик), наношу спонжем.

Короче, рекомендую ✌️

Свотчі прикріпялю, сподіваюся комусь буде корисно.

якщо так не забуть поставити вподобайку.

Кращий BB крем Ever
Кращий BB крем Ever
Кращий BB крем Ever
Кращий BB крем Ever
Кращий BB крем Ever