Януся Па

Кращий BB крем Ever

Кращий BB крем Ever

Для початку, напишу вихідні дані, тобто яка в мене шкіра і тон😀. Шкіра нормальна, схильна до невеликої жирності в Т зоні. Колір шкіри світлий, з нейтральним підтоном. Тональний вибирає зазвичай не самий світлий, а наступний після нього ( наприклад перший порцеляна, то я беру той що після нього).

В мене два тюбика 21 і 23 відтінки.

Перший купила 21 відтінку. Діло було на початку осінні, обличчя після засмаги, то 21 був мені трохи світлуввтий. Але я не засмутилася, він ідеально підлаштовувався під шкіру, я додавала трохи бронзера і все було супер.

І ось прийшла весна, вирішила оновити свій ВВ новою упаковкою і взяла вже 23 номе, щоб на літо був трохи темніший. І от він мені підійшов ідеально. Цей відтінок настільки злився із моєю шкірою, що навіть не помітно коли наношу.

Якщо говорити про щільність тону і як він себе веде на шкірі протягом дня. То покриття тону середнє ( можна достроїть до щільного) , загальний тон вирівнює, невеликі почервоніння перкриває ( але не робить маску на обличчі). Фініш - натуральний, трохи сяючий. але не як млинець в маслі😆.

Дуже зручний дозатор і економічний розхід ( за півроку я не закінчила тюбик), наношу спонжем.

Короче, рекомендую ✌️

Свотчі прикріпялю, сподіваюся комусь буде корисно.

якщо так не забуть поставити вподобайку.

Кращий BB крем Ever
Кращий BB крем Ever
Кращий BB крем Ever