Інна ✨

Гель-пінка для душу Rituals of Ayurveda

Гель-пінка для душу Rituals of Ayurveda

Отримала я ось такий подаруночок на 8 березня від подруги. Надивившись захоплених відгуків про продукти Rituals, я мріяла, как порину у казковий аромат, що це буде нереальна піна від фєй, яка назавжди переверне мое ставлення до продуктів для тіла і перетворить процес приняття душу на нереально приємне проведення часу. Бо від гелю з сігменту мідл-маркета, звісно, очікуєшь щось надзвичайне.

Але ніякого дива зі мною не сталось. Стильний важкенький флакон червоного кольору, якій приємно тримати в руках і він гарно виглядає на полочці у ванній кімнаті. Так, дуже прикольний формат випуску - коли натискаешь на помпу з дозатору виходить густий гель, якій при контакті з повітрям миттево перетворюється на плотну, пухнасту піну. Ароман приємний, солодкий та травяний. Але він не унікальний і зовсім не тримається на шкірі після того, як я змиваю піну з тіла. Як би вибачте, Rituals, are you okay? Нівея за 100 грн. пахне на шкірі інтенсивно ще пару годин після душу, вся вання пахне, а продукт, якій позіционує себе як мідл, не тримається навіть півгодини. Якогось супер доглядового ефекту для шкіри теж немає, просто чиста доглянута шкіра після душу та й все - мені в принципі жоден гель не сушить шкіру (знов же, привіт, Нівея), тому тут теж є питання.

Мені приємно використовувати пінку, бо це подарунок від близької людини, якій приїхав до мене аж з іншої країни, і ничого поганого продукт не робить. Він якісний, стильно виглядає, мені подобається аромат, оця розвага з перетворенням на пінку прикольна на дотик - але на цьому все. Якби я придбала це за свои кошти, я б була дуже засмучена, що ніякої виликої різниці, крім пакування, я не отримала. Бачу такі класні відгуки на Rituals і на лінійку Rituals of Ayurveda і просто не розумію, чому я не відчуваю нічого особливого від використання.

Гель-пінка для душу Rituals of Ayurveda