ksnklb

За зволоженням сюди

За зволоженням сюди

Про цю сироватку сказано вже багато, та я хочу ще раз нагадати вам про те, як чудово вона зволожує 😉.

За зволоженням сюди
За зволоженням сюди
За зволоженням сюди

Якщо звертати увагу на пакування, то воно мінімалістичне: сироватка приїхала у коробочці, на якій якраз є вся інформація. Сама тара пластикова, баночка 60ml. Через прозорий пластик можна побачити скільки використано продукту. Дозатор видає оптимальну кількість сироватки, через гелеву конситецію не буде виливатись більше, ніж треба.

Сама сироватка прозора, трохи мутна. Запаху я не відчуваю ніякого.
Сироватка гелева, що мені дууже подобається, адже так її легко розприділити по обличчю, вона не буде виливатись чи текти.

А якщо вірити обіцяному складу, то там все прекрасно: Centella Asiatica Extract(49%) тільки на початку списку! Третій гліцерин, а п'ятий ніацинамід, який прекрасно буде впливати на пори та серборегуляцію. А всередині списку вже є церамід та пептиди, гіалуронат натрію, азіатська кислота, трохи далі пантенол, екстракт зеленого чаю. Тобто, тут усе для того, щоб зволожити, заспокоїти та зміцнити шкіру.

Спочатку я наносила маленькі горошини сироватки, їх мені було замало, я не бачила особливого ефекту. Але коли я почала лити трішки більше сироватки, тоді я вже справді побачила хороший ефект на своїй шкірі з комбінованим типом, а саме: Зволоження та заспокоєння.
Загалом печіння не відчувала, лише на пошкоджених ділянках могло бути дуже слабеньке.
Оскільки у мене комбінований тип шкіри, сироватка вбирається не одразу і на шкірі залишає легку липкість. Та я завжди її закриваю кремом, тому не бачу у цьому проблем.