Strange Love

L'Oreal True Match: Суперстійкий тональний з сатиновим фінішем

L'Oreal True Match: Суперстійкий тональний з сатиновим фінішем
L'Oreal True Match: Суперстійкий тональний з сатиновим фінішем

L'Oreal True Match Super Blendable Foundation - це популярний тональний крем, який обіцяє ідеальне покриття та природний фініш. Сьогодні поділюся своїм досвідом використання цього тонального крему у відтінку 2.N, який призначений для світлої шкіри з нейтральним підтоном.

Текстура тонального крему L'Oreal True Match Super Blendable Foundation спочатку здається рідкою та легкою. Однак, при розподілі на шкірі, вона трансформується, стаючи матовою та наче пудроподібною. Тональний легко "ковзає" по обличчю, залишаючи оксамитовий фініш, швидко вбирається, не залишаючи відчуття липкості. Більше того, L'Oreal True Match не відбивається на смартфоні так, як це робить більшість сучасних тональних та ББ.

Я дуже боялася, що відтінок мені не підійде, бо в банці він виглядав доволі темним. Проте тон 2.N ідеально пасує для моєї шкіри з нейтральним підтоном. Він не надто жовтий і не рожевий. Але трішки окислюється після нанесення, врахуйте це.

L'Oreal True Match добре маскує нерівномірність шкіри, судини та почервоніння. Навіть деякі родимки стають майже невидимими після нанесення. Тому стосовно криючий властивостей та підлаштування під колір шкіри - все на 5 з 5.

L'Oreal True Match: Суперстійкий тональний з сатиновим фінішем
L'Oreal True Match: Суперстійкий тональний з сатиновим фінішем

Я не прихильниця матових фінішів, проте у L'Oreal True Match він виглядає доволі натурально та сатиново, без ефекту маски. Мабуть тому, що в складі є відбиваючий мікрошиммер, який дарує шкірі натуральний вигляд.


У мене суха та проблемна шкіра. Тому було цікаво побачити, як тональний лягатиме на обличчя без попередньої підготовки. Він показав себе краще, ніж я очікувала, адже майже не підкреслив загальну сухість шкіри. Проте L'Oreal True Match доволі сильно виділив мімічні зморшки навколо очей та кірочку від прищика. Це, мабуть, найбільший недолік тонального. Тому раджу перед нанесенням подбати про підготовку шкіри навколо очей, аби макіяж виглядав акуратно.


Ступінь захисту у даного тонального - SPF 17. Малувато, тому доведеться ще додатково наносити сонцезахист влітку.

А тепер підійшли до пункту, який мене вразив у L'Oreal True Match найбільше. Стійкість даної основи феноменальна. Настільки, що я рекомендую її тим, хто хоче носити макіяж в басейні чи на морі при прямому контакті з водою. Сьогодні для фото я нанесла крем лише на одну сторону обличчя. Через 2 години пішла в душ. І зрозуміла, що краплі попросту тікають з тої частини обличчя, де у мене тональний. Я спробувала вмити шкіру водою, проте на одній стороні обличчя все одно відчувала пудрове покриття тонального під пальцями, воно наче міцна броня не рухалося і не зникало. Лише олійний клінсер зумів змити тональну основну. Тому сміливо заявляю, що L'Oreal True Match - гідрофобна основа, яка здатна відштовхувати воду.


L'Oreal True Match однозначно сподобається тим, хто любить стійкі тональні з оксамитовим фінішем. Як на мене, то це ідеальна основа для вечірнього макіяжу чи якогось special occasion. Коли вам треба бути впевненою в тому, що тональний не втече від сонця, дощу чи притуляння до екрану смартфона. Тверда 4 з 5.