Ідеальний зволожуючий крем з SPF20 для ранкової рутини
Крем від аптечного іспанського бренду Bimaio ідеально підходить мені саме для ранкової рутини, адже містить SPF 20 і надійно зволожує шкіру протягом всього дня, не викликаючи додаткових висипань і забитих пор.
Крем має приємну густу текстуру і гарний аромат персика, який притаманний саме цьому бренду.
Склянна лаконічна баночка засобу знаходиться в коробочці і була захищена плівкою.
У мене комбінований тип шкіри, цей крем чудово вбирається, не залишаючи липкості чи жирності, але зволоження від нього помітне. Загалом він створює тільки комфортні відчуття на шкірі.
Засіб чудово заспокоює шкіру, знімаючи почервоніння, особливо це помітно після використання скрабів чи інших агресивних процедур.
Також крем захищає від усів видів радіації та забруднень, що теж доволі актуально.
Оскільки я часто знаходжусь вдома, квартира в мене світла(сонячний бік), то SPF 20 якраз ідеально підходить, адже сонячні промені все одно пробиваються через вікна, а моя шкіра схильна до пігментації, тому-це золота серединка саме для домашнього використання на весну і літо, чи в більш холодну пору року, коли індекс сонячного випромінювання значно менший.
Крім того у складі є компоненти, які послаблюють пігментацію і вирівнюють тон шкіри, тож з ним ми виконуємо зразу декілька функцій: захищаємо шкіру і боремось з наявними проблемами.
Тут хімічні фільтри, тому напротязі дня я не поновлюю засіб, хіба якщо виходжу на вулицю, то користуюсь уже вищим ступенем SPF. Ввечері, перед сном, коли хочу очистити шкіру: наношу гідрофільну олію, потім вмиваюсь пінкою-це мій стандатний ритуал, після використання засобів з сонцезахистом.
Я довіряю сонцезахисним засобам саме з Іспанії, адже це сонячна країна, де такому аспекту приділяють високу увагу.
Складників тут доволі багато, давайте розберемо найцікавіші:
-Діетиламіно гідроксібензоілгексіл бензоат-УФ-фільтр з високою абсорбцією в діапазоні УФ-А, щоб звести до мінімуму надмірну дію на шкіру людини ультрафіолетового випромінювання, яке може привести до гострого і хронічного фотопошкодження, демонструє хорошу фотостабільність.
- Ніацинамід-це форма вітаміну b3, він освітлює пігментні плями завдяки сильному антиоксидантному ефекту, підвищує пружність та еластичність шкіри, зміцнює гідроліпідний бар’єр, заспокоює почервоніння та запалення.
-Гідролізат горохового білка-активує епідермальні фотосенсорні та адаптивні реакції шкіри, щоб підготувати, захистити та відновити шкіру від пошкоджень, спричиненими сонцем та штучним світлом.
-Червона морська водорость має високий вміст: кальцію та магнію, багатий такими мінералами, як залізо, марганець, бор, нікель, мідь та цинк, які відіграють важливу роль у зволоженні шкіри та зшиванні волокон.
-Діатомова земля-чудовий природний абсорбент, а заразом - альтернатива апаратної мікродермабразії.
-Аскорбіл пальмітат-легко проникає крізь роговий шар, і через клітинні мембрани діє як антиоксидант. Вважається стабільною формулою вітаміну C.
- Бетаїн-ефективно зволожує та пом‘якшує шкіру, зміцнює клітинні мембрани, знижує трансепідермальну втрату вологи.
- Алантоїн-пришвидшує оновлення епідермісу, є ефективним антиоксидантом.
Ось такий серйозний пост вийшов, використовувати SPF на мою думку потрібно часто, навіть вдома чи в офісі, адже це не жарти і тут не тільки про красу шкіри) Особисто я не можу наважитись використовувати ступінь 50 на цілий день, якщо не виходжу на вулицю, а от 20-ідеально.
Коментарі (0)