Lyuba

Бюджетне, але потужне: зволоження від Dermedic

Бюджетне, але потужне: зволоження від Dermedic

Класне перевірене аптечне (чи краще сказати, дермокосметичне?) зволоження - це все польська марка Dermedic.

Скажу чесно, вперше спробувала

Крем для очей Dermedic Hydrain 3 Hialuro Under-Eye Cream - шкіра навколо очей дуже тонка, і саме через зморшки від зневоднення іноді я виглядаю на 5 років старше(

Але, їх зі мною не трапляється, якщо використовувати гіалуронове зволоження у цій зоні. Улюбленці - гіалуронова сироватка Medik8, і цей крем - дешевший у рази, але такий дієвий.

Завжди наношу на шкіру змочену водою (не знаю, чи це міф - але мені здається, що працює). На ранок - зволожена рівна шкіра.

Зволожуюча сироватка для обличчя, шиї і декольтеDermedic Hydrain 3 Hialuro Hydrating Serum. Ціна не обіцяє мега плампу і наводення як від дорожчих засобів - але продукт працює теж шикарно.

Як тільки відчуваю, що поточного крему замало - кілька крапель засобу під крем - і шкіра значно свіжішає. Хто схильний до зневоднення під час подорожей, зміни сезонів і т.і. - придивіться до неї.

Думаю, на комбінованій шкірі або просто нормальній ефект буде мінімальний - а ось на моєму сухарику - я різницю бачу зразу на ранок. І ще запах - якийсь ніжний запах чистоти 😍.

Зараз рідко бачу її у наявності, але при нагоді знижки - завжди беру.

Марка позиціонує себе як дермокосметику, - склади - адекватні, ці засоби включають:

Термальну воду,

Гіалуронову кислоту,

мигдалеву олію,

вітамін Е,

гліцерин,

Фітосквалан.

Діліться, які бюджетні і хороші засоби з гіалуронкою любите?

Бюджетне, але потужне: зволоження від Dermedic