Ірина 🦋

Легкий корейський BB крем +свотчи та порівняння з іншим засобом

Рік тому мені подарували Missha Perfect Cover BB Cream EX SPF42/PA+++ в обʼємі 20мл, тон 23 Natural Beige. Коли я вперше відкрила його і побачила сірий підтон крему + він здався мені темним, подумала, що він точно не підійде. До цього я не користувалася ні сонцезахисними кремами, ні тональними.

Цього року я вирішила що починаю захищати свою шкіру і в денному догляді використовувати крем із захистом від сонця. Раніше я вже пробувала користуватися кремами з SPF, але ті що я пробувало дуже жирніли мою шкіру + давали трохи вибілюючий ефект, і я весь день відчувала, що в мене щось нанесено на обличчя, і через час мені хотілось терміново вмитися. Не знаю, чи вплинуло те, що зараз моя Т зона вже не так жирнеться як раніше, або я дійсно просто знайшла ідеальний для себе сонцезахисний крем з високим рівнем захисту Mary & May CICA Soothing Sun Cream SPF50+ PA++++ про нього допис тут https://club.makeup.com.ua/post/36021/

Нещодавно я побачила свою знайому, тон її обличчя був красивий і рівний, але при цьому не було видно, що на шкіру щось нанесено, виявилося вона користується SPF з тонуючим покриттям, і я згадала про свій BB Missha, що в ньому теж є високий рівень SPF 42/РА +++ та тон і якщо це BB крем, він повинен бути легшим за звичайні тональні засоби

Зараз ВВ крем Missha випускається в 7 відтінках, найпопулярніші на мій погляд 21 і 23, для дівчаток з дуже блідою шкірою. Гортайте фото в каруселі зі свотчами➡️

Нижче додала свотчі з інтернету з відтінками при різному освітленні, можливо комусь знадобляться при виборі кольору ⬇️

Пакування: Засіб представлений у м'якій пластиковій тубі об'ємом 20ml із тоненьким носиком та 50ml із помпою з дозатором.

Аромат: Крем має легкий пудровий аромат 🌸. На обличчі аромат мені не відчутно

Вперше я нанесла його увечері 🌆 на непідготовлене обличчя просто пальцями 👋🏼, ефект мені зовсім не сподобався 🥴 крем підкреслив пори, які до цього не були такі помітні, хоча виявилося що відтінок мені підійшов, він чудово підлаштувався під колір шкіри, і сірого відтінку 23 не було помітно.

Бази/праймера під тональні засоби у мене не має, тому наступного разу я наносила його на шкіру зволожену моїм денним кремом і вологим косметичним спонжем, так мені вдалося нанести крем тоншим шаром, він відмінно лягав на обличчя розподіляючись без проблем.

Зараз коли поспішаю, я іноді наношу ВВ відразу, не зволожуючи обличчя іншим кремом, лягає теж гарно, але наношу його тільки спонжем, не руками.

У крема дуже легке покриття, він не приховає якщо у вас є якісь значні недоліки, їх краще заздалегідь перекрити консиллером. Моя шкіра без слідів пост акне, прищів, пігментних плям, є кілька червоних судин куперозу на крилах носу, іноді я заздалегідь перед нанесенням ВВ крему перекриваю їх консиллером або у цих місцях нашаровую Missha.

Тон обличчя вирівнюється, виходить дуже красива гладенька шкіра ☺️, зморшки і пори він мені не підкреслює, але якщо у вас є якісь лущення, то їх може підкреслити. Крем для мене не повністю матовий, а дає сатиновий фініш, без блиску, вигляд здорого обличчя.

Наношу як вологим, так і сухим спонжем, але вологим мені подобається більше, крем так краще розтягується по шкірі. Витрачається крем економно, кількості як на останньому фото знизу в каруселі мені вистачає на все обличчя в 1 шар.

Протягом дня крем не лежить маскою на обличчі, я його не відчуваю, він не окислюється і не змінює колір, не жирніть шкіру. Я була дуже задоволена цим засобом протягом тижня використання і відразу замовила себе цей крем про запас в об'ємі 50 мл.

Мою шкіру він не забиває, прищів або якихось інших нагативних реакцій шкіри не викликав. Але я завжди в ті дні коли використовую крема з SPF увечері очищаю 💦 шкіру гідрофільними бальзаматами Heimish All Clean Balm 🌿https://club.makeup.com.ua/post/32641/ або Banila Co Clean it Zero Cleansing Balm Original https://club.makeup.com.ua/post/34096/ і потім пінкою/гелем або ензимною пудрою 🧴

Якщо ви шукаєте легке покриття для шкіри без особливих недоліків, я можу рекомендувати цей ВВ крем 👌

Ще в мене є Holy Land Cosmetics Sunbrella SPF 30 Demi Make-Up To Go https://club.makeup.com.ua/post/37960/ на моїй шкірі вони працюють однаково, але у Holy Land тепліший відтінок, і мені здається покриття ще трохи легше. Він має всього один відтінок, але гарно підлаштовується під колір шкіри. Люблю обидва ці засоба, з ними моя шкіра дійсно виглядає красивіше 🥰

Коли в мене влітку засмаглі обличчя, відтінок Holy Land навіть трохи більше мені підходить. Хоча і Missha 23 теж використовую цілий рік.

Також в мене ще зʼявився Purito Cica Clearing BB cream SPF42/PA+++ з екстрактом центелли тон 23, тому додаю для порівняння ще фото з ним.

Також я хочу спробувати Erborian BB Cream Baby Skin Effect SPF 20, по свотчам колір Nude дуже схожий на 23 тон Missha, хотілося б знати на скільки його покриття більш щільне і як добре він тримається на шкірі?

А які BB креми подобаються вам, поділіться своїми улюбленцями 🤩?

Допис про засіб для зняття макіяжу від Missha https://club.makeup.com.ua/post/33449/